Noua aplicaţie eBiblia – Trebuie să o ai în telefon, tableta sau calculator

Noua aplicaţie eBiblia oferă o experienţă similară pe toate sistemele de operare: atât pentru laptopuri şi desktop PC, cât şi pentru tablete şi telefoane mobile.

Pe Apple Safari şi Google Chrome aplicaţia poate fi adăugată pe Ecranul Principal, recomandabil pentru a putea folosi întreaga suprafaţă a ecranului. Cele mai importante caracteristici sunt:

Resursele sunt mai bine interconectate între ele pentru o navigare fluentă. Orice material poate fi accesat direct din meniul din stânga, iar opţiunile programului se găsesc în meniul contextual din dreapta.

Viteza de încărcare şi căutare mult îmbunătăţită; funcţia „caută” este atât pentru concordanţă cât şi pentru salt direct la un pasaj din Biblie (de exemplu, se poate căuta „Apoc 1:3”)

Resursele folosite mai des se descarcă pe sistemul local, pentru a putea fi utilizate şi fără conexiune la Internet. Traficul de date este foarte eficient şi compact, dar pentru limitarea consumului se poate selecta opţiunea Trafic redus.

Dicţionare: căutarea unui cuvânt se face în toate dicţionarele disponibile, afişându-se toate variantele găsite.Dacă într-un comentariu biblic, dicţionar, articol sau alt material apare o referinţă biblică, aceasta poate fi accesată făcând clic pe ea.

Toate însemnările personale, notiţe şi marcaje de culoare, sunt transferabile din vechiul site şi accesibile pe orice dispozitiv (calculator, telefon sau tabletă) la care vă înregistraţi cu aceeaşi adresă de email şi parolă. De asemenea, se va face sincronizarea între dispozitive a tuturor opţiunilor, a celui mai recent pasaj şi studiu biblic.

Instrucțiuni – Clic pe verset selecteaza. Dubu clic sau apasare lunga intra in detalii verset. Clic pe numerotare sau referinta pasajului biblic afiseaza textul. Gliseaza din stanga pentru meniu. Gliseaza din dreapta pentru optiuni. Foloseste tot ecranul, pune eBiblia pe Home. Deschide meniul principal Setari interfata si alte optiuni Inapoi la ecranul anterior Cauta text sau salt direct la un loc din biblie. Poate preferi Litere mai mari sau Trafic redus. Scrie-ne daca ai intrebari. Aplicatia va fi disponibila in Google Play si Apple App Store in cursul lui 2018.

unde putem găsi: https://ebiblia.ro/app/#_

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un pastor sa deghizat in cerșetor iata reactia AȘA zisilor crestini

Pastorul american Jeremiah Stepeek s-a mascat intr-un cersetor murdar si s-a dus la serviciul divin ...