Nick Vujicic: „Nu vă pot arăta pe Dumnezeu, nu vă pot arăta un înger, ci unul dintre motivele pentru care nu sunt ateu și unul dintre motivele pentru care nu cred că știința explică totul este pentru că am văzut minuni și am văzut și demoni.”

,,Nu vă pot arăta pe Dumnezeu, nu vă pot arăta un înger, ci unul dintre motivele pentru care nu sunt ateu și unul dintre motivele pentru care nu cred că știința explică totul este pentru că am văzut minuni și am văzut și demoni. „

Nick Vujicic, cunoscut sub numele de „evanghelistul limbajului”, a spus că unul dintre motivele pentru care nu este ateu este că a văzut lucruri pe care știința nu le poate explica, cum ar fi demonii înalți care au venit în camera lui de hotel.

Vujicic, care s-a născut fără mâini și fără picioare a inspirat milioane din întreaga lume cu povestea sa de depășire a problemor, a răspuns la câteva întrebări legate de credința sa într-un video de pe Facebook vineri.

Într-una dintre întrebări lui care a fost întrebat: „Cum putem ști că dragostea lui Dumnezeu este reală și cum știi asta?”
La care a răspuns: „Nu vă pot arăta pe Dumnezeu, nu vă pot arăta un înger, ci unul dintre motivele pentru care nu sunt ateu și unul dintre motivele pentru care nu cred că știința explică totul este pentru că am văzut minuni și am văzut și demoni. ”

Vujicic a continuat: „Am văzut demoni înalți, de 3 metri înălțime, prin camera mea de hotel din San Francisco. Și am simțit prezența demonului, prezența demonică, înainte ca demonul să treacă prin perete

El a sugerat că existența unor lucruri precum voodoo și vrăjitoria, despre care a spus că sunt reale, arată de asemenea că știința nu poate explica totul.
„Există un domeniu spiritual”, a subliniat evanghelistul.

Trebuie să umbli prin credință în ciuda a ceea ce vezi, în ciuda a ceea ce simți – tu crezi asta”.

Anterior, în filmul de pe Facebook, Vujicic a explicat că misiunea și scopul slujirii lui, este de a pregati oamenii să fie „mâinile și picioarele lui Isus”, astfel încât să știe că Dumnezeu îi iubește.

Ca răspuns la unele dintre celelalte întrebări, Vujicic a vorbit despre familia sa în creștere și despre cum echilibrează timpul petrecut cu ei și cu lucrarea sa.

El a spus că Kanae, soția lui, este o „uimitoare soție, super mama, ea este de necrezut.”

Kanae a născut recent pe Olivia și Ellie, fiicele gemene ale cuplului, numărul copiilor lor fiind de patru, inclusiv cei doi fii mai mari.

„În 2017, zilele mele totale plecat de acasă au fost de aproximativ 105 de zile. [În] 2018, va fi de 84 de zile prin harul lui Dumnezeu ajungând la cea mai mare parte a oamenilor vreodată, „Vujicic a povestit despre planurile sale.

Autorul și vorbitorul inspirat au raportat anul trecut o serie de inițiative majore de informare și au spus că echipa sa a fost martori la 400 000 de persoane care s-au pocăit de păcatele lor și aleg să-L urmeze pe Isus Hristos, aceasta a fost la un eveniment din Ucraina în octombrie 2017.

„Cel mai mare eveniment pe care echipa noastră a văzut și poate cel mai mare eveniment vreodată din Europa – 800.000 de oameni pe străzile Kievului din Ucraina!

Mulțumesc lui Dumnezeu”, a scris Vujicic pe Facebook la vremea respectivă.
El a adăugat că „400.000 s-au pocăit de păcatele lor și au început călătoria lor spirituală cu Isus. Acum LWL sărbătorește mărturia a 1 milion de decizii de a umbla și de a avea încredere în Dumnezeu în tot ceea ce este în față”.

Când este acasă, totuși, Vujicic a spus că se concentrează asupra familiei sale.
„În fiecare săptămână când sunt acasă, eu și Kanae, avem o întâlnire. De asemenea, sunt pe cale să-mi iau fiul o dată pe săptămână, și de asemenea nu vreau să-mi uit familia. Mergem la mama mea pentru o întâlnire la fiecare doua săptămână, și sora mea, la fiecare două săptămâni.

Evanghelistul a avertizat că în relații este important să vă faceți timp pentru a opri telefonul și a traii real.

”Să avem acești oameni în viața noastră este cea mai mare binecuvântare, așa că ar trebui să trăim așa cum trebuie”, a spus el.

Citește și Un român îşi vinde casa imensă în schimbul a 100.000 de Biblii: „Sunt un om simplu. Vreau şi eu să fiu mântuit“

Sursa: Christian Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Denzel Washington spune că citește Biblia în fiecare zi și are o experiență spirituală

Denzel Washington, a vorbit despre valorile sale creștine a asigurat că citește Biblia în fiecare ...