Un misionar a fost răpit apoi ucis in timp canta „Maretul Har”

Un misionar britanic care a fost răpit în luna octombrie de un grup extremist din Nigeria a fost ucis .

Potrivit Open Doors USA, Ian Squires a fost împușcat după ce a cântat cântarea „Mărețul Har”.

„Acest misionar, Ian Squire, un creștin adevărat”, a spus David Curry, de la Uși Deschise USA. ” El a fost un martir care a plătit cu viața pentru că încerca să-i ajute pe acești oameni din sudul Nigeriei. El a fost răpit și ucis pentru credința sa.

„Și sunt mulți oameni ca el în Nigeria care au nume și familii. Nu sunt toți britanici, majoritatea dintre ei sunt nigerieni, dar Îl iubesc pe Isus și mor pentru credința lor „.

Squires a fost unul dintre cei patru misionari britanici răpiți de un grup extremist nigerian din țară. Ei lucra pentru a ajuta la îngrijirea medicala a oamenilor din țară.

„Este doar un alt exemplu de ceea ce se întâmplă în Nigeria, deși merge într-o altă direcție”, a spus Curry. „Nigeria este o țară care este împărțită în mai multe porțiunii de sud. Ei cad victime triburilor din nord. Sunt acei extremiști de la Boko Haram. ”

În noiembrie, o bombă a fost detonata de un sinucigaș și mai mult de 50 de persoane dintr-o moschee au fost ucise. Un alt atac fost între păstori de oi și agricultori care a ucis cel puțin 30 de persoane.

Nigeria este clasată pe locul 12 în lume în Lista țărilor de persecuție și se confruntă cu cea mai gravă persecuție din ultimii ani.

„Suntem un popor ales, special, numit de Isus”, a spus Curry. „Suntem chemați în Scriptură să ne iubim aproapele, să ne rugăm pentru alții, cei care sunt în lanțuri sau persecutați pentru numele Hristos .

„Trebuie ca fiecare biserică, în fiecare grup mic sau mare, rugăciune a fiecărei persoane contează, vă propunem să vă rugați să lucreze Dumnezeu, în Africa, în Nigeria, cei care sunt atacați, închiși și răniți, pentru că suntem o familie”. Tradus și adaptat de Logosul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un pastor sa deghizat in cerșetor iata reactia AȘA zisilor crestini

Pastorul american Jeremiah Stepeek s-a mascat intr-un cersetor murdar si s-a dus la serviciul divin ...