Miracolul: Extremiști musulmani ard o biserica dar o Biblie rămâne intactă

Kârgâzstan – O biserică creștină a fost obiectul unei acțiuni de ură religioasă din partea extremiștilor musulmani, care au declanșat incendiul în biserica, cauzând pagube serioase.

Cu toate acestea, o Biblie care era pe amvon nu a fost arsă de foc, creștinii când au văzut au ales să rămână fermi în fața persecuției și a credinței lor.

Biserica Baptistă în orașul Kaji-Say , Kârgâzstan (Asia Centrală), a fost atacată de musulmani extremiști cu sticle incediere, care a provocat un incendiu puternic în biserică. Din fericire, biserica era goală în momentul atacului.

Biserica este formată din kirgizzi și ruși. Ei acum, acesti credincioși caută un nou loc de rugăciune și închinare, cu mai mult curaj, deoarece cred că păstrarea Bibliei care nu a ars este un semn pentru a își păstra credința și a rămâne ferm pe cale.

„Acesta este un dovadă incredibilă”, a spus misionarul Paul Robinson, de la Operațiunea Marcos. „Ceva de genul s-a întâmplat aici, cu mult timp în urmă, când comuniștii au dat foc la o biserică peste noapte.

Biblia și biserica, de asemenea , a supraviețuit miraculos. Nu este nici o îndoială că biserica din Kârgâzstan nu va supraviețui, ea va continua predicarea Evangheliei “ a adăugat el.

Poliția a confirmat că fost vorba despre un amestec de substante inflamabile care au fost găsite acolo și au recunoscut că este un caz de “atac criminal”. Cu toate acestea, creștinii consideră că nu există voință de a rezolva cazul. „Cred că poliția este rău intenționată și nu va găsi și nu va pedepsi pe cei care au ars biserica”, a spus unul dintre credincioși.

Creștinii din regiune se plâng de comportamentul poliției, pentru că în loc de investigare a celor responsabili,.

„Majoritatea creștinilor nu pot avea o viață obișnuită. Poți fi arestat pentru citirea Bibliei într – un loc public, cum ar fi autobuze sau trenuri, sau vorbind cu alte persoane despre Isus m.” a spus misionarul.

Citește și …

1.MARTURIE: Teroriștii au rămas socați când au văzut cum îngerii protejau un creștin

2.MĂRTURIE PUTERNICA: Fiica unui conducator musulman L-a acceptat pe Isus Hristos: Totul A Pornit De La Un Verset Biblic

3. Printul Kuweitului Abdullah Al Sabah decide să se închine celui mai mare Print al Pacii, lui ISUS HRISTOS: Daca voi fi omorat sa stiti de ce, dar macar il voi cunoaste pe ISUS CRISTOS

Vă rugăm să ne sprijiniți trimițând mărturii sau îndemnând persoanele cunoscute dumneavoastră care au avut parte de marturii.

Mărturiile pot fi complet anonime și garantăm că datele personale sau datele de contact ale celor care le vor trimite nu vor fi făcute publice, decât dacă ei solicită aceasta.

Vă rugăm să oferiți doar mărturii complet adevărate, deoarece spunerea adevărului și numai a adevărului este plăcut in ochii Lui Dumnezeu.

Fiti binecuvântati!

Sursa: Acontecer Cristiano – Tradus si prelucrat de logosul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Denzel Washington spune că citește Biblia în fiecare zi și are o experiență spirituală

Denzel Washington, a vorbit despre valorile sale creștine a asigurat că citește Biblia în fiecare ...