MIRACOL: O femeia paralizată a inceput sa merga din nou după rugăciunea soțului ei

SUA – O femeie a suferit o cădere puternică, rămânând paralizata, cu (etraplegia este cauzata de leziuni ale creierului sau maduvei spinarii), dar recuperată după rugăciunea sotului ei. Acum ea poate merge și așteaptă primul copil.

Liz a căzut de pe un balcon in cap si s-a lovit-o la cap, fisurand două vertebre și suferind o leziune a măduvei spinării . Ea a fost în comă timp de cinci zile și când s-a trezit, a aflat vestea că nu poate merge, ca este paralizata. Prietenul ei (acum sotul ei), Bryan, a fost cel care i-a spus despre starea ei, informeaza Christian Post.

„El nu numai că mi-a spus” ești paralizanta; Nu poți merge pe jos „Îmi amintesc , de asemenea, ca mi-a spus.“ Într – o zi ne vom căsători, și vom avea o viață frumoasă. Și nu contează dacă vei fi într-un scaun cu rotile. Dar Dumnezeu te poate ajuta sa mergi din nou”, a spus Liz.

Ea a fost transferată la Institutul Baylor unde a început reabilitarea, în ciuda eforturilor lui Liz, nu a existat nicio îmbunătățire. Dar Bryan nu și-a pierdut niciodată speranța, s-a rugat pentru prietena lui să se recupereze și pentru ca picioarele ei să fie restaurate. Rugăciunea lui a fost ascultata.

„Liz a fost descurajată, s-a simțit într-adevăr înfrântă, dar mi-am plecat capul și am spus o rugăciune, spune Bryan.” A fost cea mai sinceră rugăciune pe care am spus-o vreodată în viața mea. Apoi i-am cerut lui Liz să își miște picioarele, încă o dată și Liz a reușit în cele din urmă să-si miste picioarele.” ALELEUIA!!!

„A fost cel mai mare miracol moment pe care l-am trăit vreodată din întreaga mea viață”, a spus Bryan.

Cei doi s-au căsătorit și Liz a putut să intre în biserică mergand pe picioarele ei. După un timp, Liz a ramas însărcinată. A fost un alt miracol, ca urmare a căderii pe care a suferit-o, iar medicii i-au spus că nu poate avea copii.

„Este cu adevărat uimitor să credeți că eram în comă și acum însărcinată, nu pot să cred, este un miracol din partea lui Dumnezeu, se pare că este un vis, dar sunt recunoscător Domnului”, a spus Liz.

Citeste și Dupa 534 de zile In spatiu, Astronautul Jeff Williams Revine cu o mai mare credinta: „Am vazut lucrarea unui Dumnezeu Infinit”

Citesge și Descoperirea fantastică în Israel: dovada existenței profeției lui Isaia

Citeste și Ce fac dacă am datorii?Există o problemă cu datoriile din punct de vedere scriptural?

Vă rugăm să ne sprijiniți trimițând mărturii sau îndemnând persoanele cunoscute dumneavoastră care au avut parte de marturii.

Mărturiile pot fi complet anonime și garantăm că datele personale sau datele de contact ale celor care le vor trimite nu vor fi făcute publice, decât dacă ei solicită aceasta.

Vă rugăm să oferiți doar mărturii complet adevărate, deoarece spunerea adevărului și numai a adevărului este plăcut in ochii Lui Dumnezeu.

Anunt important: Pentru că facebook ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri și Incurajari crestine

Tradus si prelucrat de logosul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un pastor sa deghizat in cerșetor iata reactia AȘA zisilor crestini

Pastorul american Jeremiah Stepeek s-a mascat intr-un cersetor murdar si s-a dus la serviciul divin ...