MIRACOL: Dupa rugaciunea unor misionar apa izvoreste din pamantul uscat si secetos in Zimbabwe

“Înainte sa fie criza de apa și sa nu ploua deloc, în zonă, misionarii au găsit apa după luni de rugăciune continuă și muncă grea.”

ZIMBABWE – Lipsa de apă în Bulawayo, un al doilea mare oraș, a devenit o situație foarte critică.”  În ciuda eforului de a gasit apa, nivelul apei a început să apara si sa crească in ținuturile uscate, datorită rugăciunii unor misionaril care colaborează cu o organizație creștină de ajutor umanitar.

„Este foarte dificil de a găsi apă în zona acea” spune Mark Gaither seful organizatiei Global Aid Network (GAIN) din Statelor Unite ale Americii.“ Alte organizații, inclusiv agenții guvernamentale, au încercat să găsească apă în aceata zona, dar fara succes.

Ceea ce putem face, este sa alegem zone în care alții au fost deja acolo care din pacate nu au găsit nimic, deoarece noi credem că este cazul să credem și sa vedem puterea lui Dumnezeu care poate fi glorificat.

„ Vedem zona Bulawayo ca un “loc foarte dificil“, misionarii au început să lucreze si sa sape, știind că Dumnezeu are puterea de a aduce apă de izvor din acel pământ uscat și secetos, personalul GAIN a lucrat cu geologi pentru a găsi lacuri mari subterane de apă potabila care ar putea servi ca fântâni.

Dar acolo părea că nu exita apă, deoarece lunile de cautat au trecut si nu s-a găsit absolut nimic . 

Era descurajator, dar misionarii au continuat cu rugăciunile și cu munca grea, starnind interesul localnicilor.

„Ei au văzut ce facem și s-au alăturat muncii noastre, în ciuda faptului că nu au reușit să obțină apă”. Credibilitatea noastra a crescut in inima acestor oameni astfel încât ei au văzut că noi creștinii luam în serios pentru a ajuta la rezolvarea problemelor lor, putem spune ca ni s-a oferit o ocazie mai mare de a împărtăși Evanghelia cu ei „, a spus Mark, după luni de muncă și rugăciune:

„Dumnezeu ne-a binecuvântat cu succes și am reușit să găsim apă. Deci, de acum înainte, pentru mult timp, vom avea o sursă de apă, care credem este un adevărat miracol pentru zona respectivă.„Mark estimează că până la 2.000 de persoane vor beneficia de apă potabila.

Citește și MARTURIE: Teroriștii au rămas socați când au văzut cum îngerii protejau un creștin

Vă rugăm să ne sprijiniți trimițând mărturii sau îndemnând persoanele cunoscute dumneavoastră care au avut parte de marturii.

Mărturiile pot fi complet anonime și garantăm că datele personale sau datele de contact ale celor care le vor trimite nu vor fi făcute publice, decât dacă ei solicită aceasta.

Vă rugăm să oferiți doar mărturii complet adevărate, deoarece spunerea adevărului și numai a adevărului este plăcut in ochii Lui Dumnezeu.

Fiti binecuvântati!

Sursa: AcontecerCristiano.Net
 Tradus si prelucrat de logosul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un pastor sa deghizat in cerșetor iata reactia AȘA zisilor crestini

Pastorul american Jeremiah Stepeek s-a mascat intr-un cersetor murdar si s-a dus la serviciul divin ...