Mike Pence a fost numit „nebun” pentru că pretindea că este creștin si a discutat cu Isus

Vicepreședintele Statelor Unite a fost obiectul dezbaterii la emisiunea „The View”, prezentată de rețeaua de televiziune americană ABC.

SUA – Credința vicepreședintelui Statelor Unite, Mike Pence, a fost batjocorită în show-ul „The View”, prezentat de rețeaua de televiziune americană ABC. Marți (13), prezentatorii l-au calificat drept „bolnav mintal” pentru că a spus că vorbește cu Isus Hristos.

„Sunt creștin, Îl iubesc pe Isus, dar el crede că Isus îi spune să spună lucruri”, a spus Joy Behar.

„Este un lucru când vorbești cu Isus. Un alt lucru este atunci când Isus vorbește cu tine. Aceasta se numește boală mintală, atunci când auzi voci „. În același program, Behar a făcut încă o glumă: „Întrebarea mea e: poți să vorbești cu Maria Magdalena fără soția ta în cameră?” Un alt participant la talk show-ul, Sunny Hostin, a declarat: „Sunt catolic, sunt o persoană credincioasă, dar nu știu dacă vreau ca vicepreședintele meu să vorbească în limbi”.

Într-un interviu acordat jurnalistului politic Mike Allen, de pe site-ul Axios, Pence a spus că nu râde de compararea creștinismului său cu o boală psihică. „E greșit. Este o insultă nu numai pentru mine, ci pentru marea majoritate a americanilor care, ca mine, îșiapreciază credința.

Creștinismul meu este cel mai important lucru din viața mea.” Pence a apus: ,,Încerc să încep în fiecare zi deschizând Cartea Bună, Biblia.Soția mea și cu mine încercăm să facem o rugăciune înainte de a pleca în fiecare dimineață unde avem treaba. Pot spune sincer că credința mea mă susține în tot ceea ce fac, face parte din viețiile noastre. Dar nu sunt neobișnuit.

Cred că sunt un american tipic, indiferent de tradiție și de credință. Oamenii o înțeleg.
„Dar cred că acest lucru arată că unii dintre mass-media sunt atât de departe de adevăr,de legătura cu credința și cu valorile poporului american, cum ar fi ABC, permițând unui forum să invidieze și insulte religia cuiva”, Continuă Pence.

„Este pur și simplu e greșit că ABC are un program de televiziune care exprimă acest tip de inultă la adresa religioasă”.

„Aș vrea să fiu lumină. Nu pentru binele meu, ci pentru zecile de milioane de americani care își apreciază credința, nu pot rămâne tăcut „, a concluzionat vicepreședintele american.

Să nu uităm ce spunea Domnul: Veţi fi urâţi de toţi pentru Numele Meu, dar cine va răbda până la sfârșit va fi mântuit.Marcu 13:13

Citeste si

1.Nu-l huliți pe Dumnezeu! Iată SOARTA celor ce L-au luat în RÂS! DISTRIBUIE să se trezească lumea!

2. În aceste momente grele și de întuneric, ne încredem în Cuvântul lui Dumnezeu”, declară praedintele Trump după întâmplarea din Florida

3.O pagina din Biblie a fost încorporată într-o bucată de oțel topit din Turnurilor World Trade Center. Ce mesaj era scris pe acea bucată de oțel

4.MARTURIE: Teroriștii au rămas socați când au văzut cum îngerii protejau un creștin

Vă rugăm să ne sprijiniți trimițând mărturii sau îndemnând persoanele cunoscute dumneavoastră care au avut parte de marturii.

Mărturiile pot fi complet anonime și garantăm că datele personale sau datele de contact ale celor care le vor trimite nu vor fi făcute publice, decât dacă ei solicită aceasta.

Vă rugăm să oferiți doar mărturii complet adevărate, deoarece spunerea adevărului și numai a adevărului este plăcut in ochii Lui Dumnezeu.

Fiti binecuvântati!

Sursa: Știri CBN – Tradus si prelucrat de logosul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Denzel Washington spune că citește Biblia în fiecare zi și are o experiență spirituală

Denzel Washington, a vorbit despre valorile sale creștine a asigurat că citește Biblia în fiecare ...