Marturie – Cum Satan, opreste, rugaciunile nostre (4)

Când dominează un înger al lui Dumnezeu, primul lucru pe care ei îl urmăresc, merg după răspunsul pe care acesta îl duce, ca să i-l ia. Ei dau apoi la oamenii care sunt implicaţi în culte sau vrăjitorie, aşa că oamenii ar putea spune: “am primit acest lucru prin vrăjitorie.” Amintiţi-vă ce spune Biblia în cartea lui Iacov? Toate lucrurile bune vin de la Dumnezeu:“orice ni se dă bun şi orice dar desăvârşit este de sus, coborându-se de la Tatăl luminilor, în care nu este nici schimbare, nici umbră demutare.” Iacov 1:17.

Atunci, de unde ajunge diavolul lucrurile pe care Domnul le dă Poporului Său? Unii oameni care nu pot avea copii merg la vraci şi satanişti şi după aceasta, pot avea copii! Cine le-a dat copilul? Este creator satana? Nu! El fură de la cei care nu se roagă până la capăt. Isus a spus:“Vegheaţi, dar, în tot timpul şi rugaţi-vă, ca să aveţi putere să scăpaţi de toate lucrurile acestea care se vor întâmpla şi să staţi în picioare înaintea Fiului omului.” Luca 21:36. Şi apoi El a spus: “Dar când va veni Fiul omului, va găsi El credinţă?” El va găsi pe aceia ce încă îl aşteaptă? Sau sa renunţat, şi inamicul a furat ceea ce pentru tu te-ai rugat? Atunci omul a zis că nu erau mulţumiţi de faptul că doar au furat răspunsul.

Ei, deasemenea, erau interesaţi să reţină îngerul. Ei încep lupta împotriva lui. Şi el a spus că, uneori, ei (demonii) reuşesc să reţină şi să lege îngerul. El a spus că, atunci când se întâmplă acest lucru, Creştinul de pe pământ devine victimă, de asemenea. Nu se poate face nimic pentru acel creştin, deoarece el este lăsat în totalitate, fără lucrare în domeniul spiritual am întrebat: “Vrei să spui că un înger poate fi ţinut în captivitate de către forţele demonice? ” Omul nu ştia Scripturile în timp ce spunea toate astea.

El nu ştia foarte multe versete. El, doar îşi spunea experienţa sa. El a spus că nu puteau ţine îngerul mult timp, deoarece alţi creştini se rugau în altă parte, şi că întărituri veneau să pună îngerii reţinuţi în libertate. Cu toate acestea, Creştinul este responsabil dacă nu se roagă mijlocind, pentru acela care a rămas prizionier. Apoi, inamicul va trimite îngerul său la ei ca şi un înger de lumină. Acesta este modul în care înşelăciunea vine prin false — viziuni şi false profeţii, de orientare falsă de conducere sau în spirit, ori prin procesul de luare a deciziilor de toate tipurile greşite.

Şi de multe ori această persoană este vulnerabilă la diverse atacuri şi legături demonice. Şi am întrebat pe Domnul, plecând de la acea cină, extrem de tulburat. I-am spus:“Doamne, nici nu vreau măcar să încerc să cred acest lucru.” Ceea ce am auzit îmi lua toată încrederea şi siguranţa mea. Pe parcursul celor zece zile în care am căutat pe Domnul, Domnul a făcut două lucruri: El nu doar că a confirmat lucrurile pe care le-am auzit, a deschis, de asemenea, mintea mea de a înţelege mai mult din ceea ce se întâmplă în domeniul spiritual pe care omul nu ne-ar fi putut spune.

Şi doi, El ma condus pentru a vedea ce noi supunem să facem dar lucrurile se întâmplă în modul că nu suntem învinşi, dar putem depăşi. Avem nevoie să ştim şi cu adevărat să ne ocupăm de trei lucruri. Primul: Cum de a folosi armele războiului nostru. Biblia le numeşte armura lui Dumnezeu. “De aceea, luaţi toată armura lui Dumnezeu, ca să vă puteţi împotrivi în ziua cea rea şi să rămâneţi în picioare, după ce veţi fi biruit totul. Staţi gata, dar, având mijlocul încins cu adevărul, îmbrăcaţi cu platoşa neprihănirii, având picioarele încălţate cu râvna Evangheliei păcii. Pe deasupra tuturor acestora, luaţi scutul credinţei, cu care veţi putea stinge toate săgeţile arzătoare ale celui rău. Luaţi şi coiful mântuirii şi sabia Duhului, care este Cuvântul lui Dumnezeu. “(Efeseni 6:13-17)

Nu este armura noastră, este armura lui Dumnezeu. Când le folosim, permitem Lui Dumnezeu să lupte în numele nostru. În al doilea rând: înţelegerea relaţiei dintre duhuri – îngeri – şi viaţa noastră spirituală, şi să fim sensibili la ceea ce se întâmplă în inimile noastre ca un lider în ceea ce priveşte de ce trebuie făcut în domeniul spiritual în numele nostru. Asta ne aduce la al treilea lucru: Duhul Sfânt. “Totuşi vă spun adevărul: vă este de folos să Mă duc; căci, dacă nu Mă duc Eu, Mângâietorul nu va veni la voi; dar, dacă Mă duc, vi-L voi trimite. Când va veni Mângâietorul, Duhul adevărului, are să vă călăuzească în tot adevărul; căci El nu va vorbi de la El, ci va vorbi tot ce va fi auzit şi vă va descoperi lucrurile viitoare.

El Mă va proslăvi, pentru că va lua din ce este al Meu şi vă va descoperi. Tot ce are Tatăl este al Meu; de aceea am zis că va lua din ce este al Meu şi vă va descoperi.” ( Ioan 16: 7,13,14,15) Noi nu ar trebui să considerăm pe Duhul Sfânt ca pe slujitorul nostru, care ne serveşte şi ne aduce lucrurile. El nu aleragă înainte şi înapoi între noi şi Tatăl să-I spună de ceea ce noi avem nevoie. Aceasta este treaba îngerilor . El stă alături de noi. Făcând ce? Călăuzindu-ne, învățându-ne, conducându-ne, ajutându-ne să ne rugăm în mod corect.

Iar atunci când aceste lucruri se întâmplă în domeniul spiritual, El ne permite să ştim. Uneori El te trezeşte în mijlocul nopţii şi-ţi spune: „ Roagă-te, acum.” Dar tu spui: „Nu este timpul meu, acum.” Şi El spune: “ Roagă-te, acum!” De ce? El vede ceea ce se întâmplă în lumea spirituală. Uneori El spune: “mâine repede!” Dar tu spui, “Oh, nu, voi
începe de Luni!” Însă El înţelege ceea ce se întâmplă în lumea spirituală. Noi trebuie să învăţăm să fim sensibili la Duhul Sfânt.

El ne îndrumă pe cărările neprihănirii. Iubiţilor am trebui să ne oprim aici. Poate că mâine dimineaţă vom vorbi despre modul în care ne putem ruga prin cunoaşterea – luptelor din lumea spirituală şi cum putem erupe prin intermediul rugăciunii. Şi cum ne putem menţine descoperirea noastră odată ce am realizat-o. După ce vom învăţa acest lucru, ea devine plăcută. Apoi, vom învăţa un singur lucru: lupta nu este a noastră, lupta este a Domnului! Aleluia!

Să ne ridicăm în picioare. Uită-te în ochii cuiva, şi gândeşte-te de câte ori acea persoană a putut pierde ceea ce Dumnezeu a avut pentru el. Luaţi-vă de mâini, dacă puteţi, cu două sau trei persoane, şi spuneţi-vă reciproc: “Nu e nevoie de nici o înfrângere mai mult! Putem învinge! Există suficientă energie pentru a birui! Isus a terminat deja lucrarea “Rugaţi-vă pentru altul ca Domnul să-L ajute să biruiască. Noi nu trebuie să pierdem. Există în deajuns harul, putere suficientă, pentru victorie.

Nota: In caz ca nu ati inceput cu prima parte, va prezentam toate partile:

1, http://newshalom.net/2018/01/06/marturie-puternica-a-unui-om-care-l-a-servit-pe-diavol-1/

2.http://newshalom.net/2018/01/06/marturie-puternica-a-unui-om-care-l-a-servit-pe-diavol-2-2/

3.http://newshalom.net/2018/01/06/marturie-puternica-a-unui-om-care-l-a-servit-pe-diavol-3/

4.http://newshalom.net/2018/01/06/marturie-puternica-a-unui-om-care-l-a-servit-pe-diavol-4/

Mulţumesc, Iisus.
P.S.
Traducerea am făcut-o prin acordul autorului. De fapt, aveam o altă lucrare în lucru, dar răsfoind în una din săptămânile trecute site’ul cu care lucrez, am dat de acest titlu a mărturiei de mai sus. La prima privire, mi-am spus că trebuie să las ceea ce lucram şi să mă apuc la traducerea aceasta. Gândul inimii mele a fugit la un bun prieten de al meu care întâmpină greutate de a înainta pe Calea Domnului şi astfel m-am pus la treabă.

Nu ezit să vă mărturisesc, că pasaje din această lucrare mi-au dat mult de gândit. Mă întrebam, întocmai ca şi Mulinde, dacă ele pot fi demne de crezare? Dar Domnul m-a ajutat să-mi amintesc din multele experienţe pe care le-am avut în viaţă, mult asemănătoare celor spuse de pastorul Mulinde despre tânărul de mai sus. Aşa mi-am dat seama că Iisus doreşte mult scoaterea la lumină al acestor mărturii, care par la prima vedere şocante dar care de fapt aduc multă binecuvântare tutror celor care o vor citi-o.

Vă doresc tutrora binecuvântarea Domnului.

Marian Doloris ANDRONACHE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Denzel Washington spune că citește Biblia în fiecare zi și are o experiență spirituală

Denzel Washington, a vorbit despre valorile sale creștine a asigurat că citește Biblia în fiecare ...