Marturie – Cum Satan, opreste, rugaciunile noastre (2)

Spiritele sunt capabile să meargă pe partea de sus şi pe cea de jos al acestei mantale, şi de acolo influenţează evenimentele pe pământ. Când spiritele rele şi a agenţii satanici (oameni) termină activităţile lor, ei merg pe pământ, la punctele de legământ, pe apă sau pe uscat, pentru a reâmprospăta spiritele lor. Cum se reâmproaspătă spiritele lor? Prin sacrificiile care oamenii oferă la aceste altare. Ele ar putea fi sacrificii prin vrăjitorie deschisă, sacrificii în vărsarea de sânge de toate tipurile, inclusiv avortul, războiul, şi sacrificiile umane şi a animalelor.

Ele ar putea fi sacrificii ale imoralităţii sexuale, în care oamenii practică perversiuni sexuale şi tot felul de promiscuităţi. Astfel de acte întăreasc aceste puteri. Există multe tipuri diverse de sacrificii. El a spus că, atunci când agenţii satanici sunt în tărâmul ceresc, şi creştinii încep să se roage pe pământ, rugăciunile creştinilor apar demonilor în trei forme. Toate rugăciunile par ca un fum care se ridică sprecer. Unele rugăciuni apar ca un fum care pluteşte lung şi dispare în aer.

Aceste rugăciuni provin de la oamenii care au păcat în viaţa lor şi care nu sunt dispuşi să se ocupe de ei însăşi. Rugăciunile lor sunt foarte slabe, ele sunt suflate departe şi dispar în aer. Un alt tip de rugăciune este, de asemenea, ca un fum. Acesta se ridică în sus până când ajunge la acea pătură densă ca piatra, şi nu poate rupe acea stâncă. Aceste rugăciuni, de obicei, vin de la oamenii care încearcă să se purifice, dar care nu dispun de credinţa suficientă cu care să se roage. Ei ignoră de obicei şi alte aspecte importante care sunt necesare atunci când se roagă. Citeste si Cum intră demonii? (1)

Al treilea tip de rugăciune este asemenea fumului, dar care este umplut cu foc. După cum se ridică în sus, este atât de fierbinte încât atunci când ajunge la stâncă, stânca începe să se topească ca ceara. Aceasta străpunge stânca şi trece prin ea. De multe ori, când oamenii încep să se roage, rugăciunile lor arată ca primul tip. Dar, aşa cum aceştia continuă să se roage, rugăciunile lor se schimbă şi devin la fel ca al doilea tip de rugăciune.Şi, dacă aceştia continuă să se roage, aprind brusc rugăciunile lor în flăcări.

Rugăciunile lor devin atât de puternice încât străpung stânca. De multe ori agenţii satanici observă că rugăciunile s-au schimbat şi vin foarte aproape de a deveni foc. Aceşti agenţi vor comunica apoi cu alte spirite de pe pământ şi le vor spune: “Distrage-ţi acea persoană de la rugăciune. Opriţi-o de la rugăciune. Îndepărtaţi-o.” De multe ori creştinii cedează la aceste distrageri. Ele sunt apăsate prin, pocăinţă şi permit Cuvântului pentru a verifica spiritul lor. Credinţa lor creşte. Rugăciunile lor sunt din ce în ce mai concentrate. Apoi, diavolul observă că rugăciunile lor câștigă putere, și de aceea el începe distragerile.

Telefoanele apelează. Uneori, în mijlocul rugăciunii fierbinţi, foarte intense, sună telefonul şi credeţi că puteți merge ca să răspundeţi ca apoi să veniţi înapoi şi să vă continuaţi rugăciunea. Cu toate acestea, atunci când te vei întoarce, vei merge înapoi de la început. Şi asta e ceea ce vrea diavolul. Alte distrageri vor apărea în drumul tău. Acestea pot atinge corpul tău, aducând durere pe undeva. Ei pot face să vă fie foame, făcându-vă să vreţi să mergeţi la bucătărie pentru a pregăti ceva de mâncare.

Atâta timp cât te pot scoate din locul acela, te-au învins. După, el a spus pastorilor: “Învăţaţi-i pe oameni să pună deoparte ceva timp, nu doar pentru o rugăciune casuală, ei pot face asta tot restul zilei. O dată pe zi, aceştia ar trebui să aibă un timp, atunci când se concentrează cu toată inima spre Dumnezeu, fără nici o distragere.” În cazul în care oamenii persistă în acest tip de rugăciune şi se lasă inspiraţi în duhul lor şi dacă se menţin pe acest drum, ceva se întâmplă în spirit.

Focul va atinge piatra, şi se topeşte. Omul a spus că, atunci când începe topirea, este atât de cald că nici un spirit
demonic poate suporta. Nici spiritul uman poate suporta. Toţi vor fugi. Ei vor fugi tot la mai mare distanță. Vine o deschidere în domeniul spiritual. De îndată ce apare, toate aceste necazuri se opresc în rugăciune. Persoana care se roagă pe pământ simte ca rugăciunea lui a devenit brusc atât de netedă, atât de plăcută, atât de puternică şi intensă. Am descoperit că, în acel moment, în mod normal, se va pierde toată conştientizarea de timp şi de alte lucruri ce înconjuară. Nu că am devenit dezordonaţi; Dumnezeu are grijă de timpul nostru.

Dar este ca şi cum ai stabili totul, şi te contopeşti cu Dumnezeu. Omul a spus că, atunci când rugăciunile se dezlănţuie, din acel moment nu există nici o rezistenţă, iar persoana care se roagă poate continua atâta timp cât vrea.
Nu există nici o rezistenţă ca să-l mai poată opri. Apoi, el a spus că, după ce persoana termină rugăciunea, gaura rămâne deschisă. El a spus că, atunci când oamenii se ridică de la locul lor de rugăciune, pentru a se muta, gaura deschisă se mişcă odată cu ei. Ei nu mai sunt operativi sub pătură.

Ei operează acum sub un cer deschis. El a spus că, în această stare, diavolul nu mai poate face ce vrea el împotriva lor. Prezenţa Domnului este ca un stâlp din cer odihnindu-se peste viaţa lor. Ei sunt protejaţi, şi există atât de multă putere în interiorul stâlpului în timpul în care se mișcă, şi prezenţa lor atinge alte persoane. Ea discerne ceea ce inamicul a făcut în alţi oameni. Şi cum stau de vorbă cu oameni care sunt în picioare cu ei, intră şi ei în interiorul stâlpului . Atâta timp cât ei stau în interiorul stâlpului, toate lanţurile robiei pe care le ridică inamicul slăbeasc.

Așa că atunci când oamenii care au experimentat această descoperire spirituală împărtăşită de Iisus Hristos oamenilor, rezistenţa păcătoşilor este scăzută. Este foarte uşor să-i aduci la mântuire. Atunci când se roagă pentru bolnavi sau se roagă cu privire la alte lucruri, prezenţa care este cu ei face toată diferenţa. Omul a spus că diavolul urăşte astfel de oameni. El a spus că, în locurile unde rugăciunea erupe în mod regulat în acest fel, prezenţa vine asupra acelui loc şi nu îl lasă. Când oamenii care nu cunosc pe Dumnezeu intră într-un astfel de loc, toate legăturile păcatului slăbesc pe loc.

Dacă cineva este dispus să slujească cu răbdare şi dragoste, aceştia ar putea fi aduşi cu uşurinţă la mântuire, nu prin putere şi nici prin forţă, ci prin Duhul lui Dumnezeu, care este prezent. Dar el a spus că, dacă nimeni nu se preocupă pentru a ajunge la ei, ei vin doar în prezenţa Lui, se simt condamnaţi, şi încep să discute sau să nu cedeze. Dacă nu sunt aduşi până la mântuire, atunci când se depărtează de acel loc, sclavia păcatului lor devine tot mai puternică. Şi diavolul încearcă tot ce-i stă în putinţă pentru a-i împiedica să intre într-un astfel de mediu nou.

După cum vă puteţi imagina, stăteam toţi holbându-ne la acel om cât el ne spunea lucrurile pe care el obişnuit le făcea şi le vedea. “Apoi ne-a spus ce le vor face acelora care au izbutit (au reuşit să pătrundă dincolo) în rugăciuni. El a spus ca însemnau (marcau) astfel de oameni şi îi studiau. Cercetau tot ce puteau să afle despre ei în aşa fel încât le cunoşteau toate slăbiciunile. Când cineva îi biruia prin rugăciune şi aveau izbândă, ei comunicau cu alte duhuri zicând:” Însărcinează-l cu asta şi asta şi asta. Acestea sunt slăbiciunile lui.”

Urmeaza partea a treia. Citeste continuarea: MARTURIE PUTERNICA A UNUI OM CARE L-A SERVIT PE DIAVOL (3)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Denzel Washington spune că citește Biblia în fiecare zi și are o experiență spirituală

Denzel Washington, a vorbit despre valorile sale creștine a asigurat că citește Biblia în fiecare ...