Marturie – Cum Satan, opreste, rugaciunile noastre (1)

Aş dori să împărtăşesc cu voi o parte din o mărturie a unui om mântuit, care l-a servit o dată pe diavol. Când i-am auzit mărturia atât ma provocat încât nu puteam să-l cred. A trebuit să postesc înaintea Domnului timp de zece zile, cerându-i: “Doamne, este cu putinţă aşa ceva?” Aceasta a fost în acea vreme, pe când Domnul a început să mă înveţe lucrurile care se desfăşoară în domeniul spiritual, atunci când noi ne rugăm.

Acest om sa născut după ce părinții lui sau dedicat lui lucifer. Pe când era încă în pântecul mamei sale, s-au făcut multe ritualuri pentru a-l dedica în serviciul lui lucifer. Când era la vârsta de doar patru ani, el a început să-şi exercite puterea lui spirituală, şi părinţii săi au început să se teamă de el. Când avea şase ani, tatăl său l-a dus la unele vrăjitoare pentru a-l îndeletnici cu lumea spirituală. Iar când avea zece ani, el făcea extraordinare acţiuni pentru Împărăţia diavolului.

El era temut de vrăjitoarele comune. El era încă un băiat, dar era atât de teribil în lucrurile pe care el le-a făcut. El a crescut ajungând a fi un tânăr, de aproape douăzeci de ani având deja mult sânge pe mâinile lui. El a ucis prin liberă voinţă. Avea capacitatea de aşi părăsi corpul prin meditaţie transcedentală. Putea să se ridice şi să plutească în aer; uneori trupul său se ridica de pe pământ şi rămânea suspendat în aer. Uneori, el intra în transă şi lăsa corpul; corpul său rămânea în urmă în timp ce el ieşea în lume, printr-o practică numită “călătorie-astrală.”

A fost folosit de Satana pentru a distruge şi de a diviza multe biserici, şi de a duce la ruină pe mulţi pastori.
“Dar căpetenia împărăţiei Persiei mi-a stat împotrivă douăzeci şi una de zile; însă iată că Mihail, una din căpeteniile cele mai de seamă, mi-a venit în ajutor şi am ieşit biruitor acolo, lângă împăraţii Persiei.” Daniel 10:13. Într-o zi, el a fost desemnat să distrugă o biserică, care era plină de viaţă şi de rugăciune.

A existat multă divizare în acea biserică, şi multă confuzie. A început să uneltească împotriva ei, dar la acel moment, pastorul chemă la un timp de post întreaga Biserică. Cum Biserica a început să postească, a rezultat prin urmare pocăinţă şi o reâmpăcare reală. Poporul s-a reunit şi au început să se roage iar Domnul a început să lucreze în mijlocul lor. Ei au continuat să mijlocească şi să strige la Dumnezeu ca să aibă milă de ei şi să intervină în viaţa lor.

„Dar acest soi de draci nu iese afară decât cu rugăciune şi cu post .” Matei 17:21. Cu trecerea zilelor, omul a venit din nou şi din nou împotriva Bisericii însoţit de spiritele demonilor. Dar, un cuvânt profetic a fost rostit în mijlocul Creştinilor spunându-le să se ridice şi să declare război împotriva puterilor întunericului care atacau Biserica.
Într-o zi, omul lăsă trupul său în camera lui şi plecă într-o călătorie – astrală. El a adus cu el, o puternică forţă de spirite demonice împotriva Bisericii.

Acum, aceasta este mărturia lui: duhul lui sa mutat în aerul de deasupra Bisericii şi a încercat să o atace, dar exista o cupolă de lumină asupra Bisericii. Dintr-o dată, o armată de îngeri i-au atacat şi a luptat împotriva lor în văzduh. Toţi demonii au fugit, dar el a fost arestat de către îngeri. Da, arestat de către îngeri, aţi înţeles bine ! El a descoperit că era deţinut de aproximativ şase îngeri. L-au adus prin acoperiş chiar înainte altarului Bisericii.
El apăru acolo când oamenii se rugau.

Ei erau adânc cuprinşi în rugăciune, angajaţi în războiul spiritual, legând, rupând şi izgonind demonii. Pastorul era pe platformă unde conducea rugăciunile de luptă. Duhul Domnului a vorbit pastorului: “Jugul a fost rupt, iar victima este acolo înaintea voastră. Ajută-l prin eliberare.” Ca pastor a deschis ochii, şi a văzut tânărul culcat acolo jos. Corpul lui a fost cu el, el era în corpul său. Tânărul a declarat că el nu ştia cum corpul său i sa alăturat;căci el l-a lăsat în casa lui. Dar acolo era în corpul lui. El nu ştia cum a intrat acolo, tot ceea ce ştia era că îngerii l-au purtat prin acoperiş.
Acum, aceste lucruri sunt greu de crezut.

Pastorul Bisericii a cerut Bisericii să tacă şi le-a spus ceea ce Domnul a vorbit cu el, iar apoi l-a întrebat pe tânăr: “Cine eşti?” Tânărul a început să tremure căci demonii au început să vină la el. Deci, s-au rugat pentru eliberarea lui, iar apoi el a început să mărturisească povestea lui. Tânărul şi-a predat viaţa în mâna Domnului, şi acum este un evanghelist predicând Evanghelia Lui Hristos. El este folosit de Domnul cu putere în stabilirea altor oameni prin intermediul eliberării.

Într-o noapte, eu (John Mulinde) am mers la o cină. Singurul motiv pentru care m-am dus a fost că cineva mi-a spus despre acest tânăr, şi am fost foarte curios să-l văd şi pentru a afla dacă povestea lui era adevărată. Deci am articipat la aceea cină, şi în seara aceea lui i sa dat ocazia de aşi da mărturia lui. El a vorbit despre atât de multe
lucruri. Plângea oridecâteori amintea de lucrurile pe care le-a făcut. După ce a terminat, el a făcut un apel.

Erau mulţi pastori în cameră. El a spus: “Fac apel la voi, pastori. Vă rog, învăţa-ţi poporul cum să se roage.“Oamenii care nu se roagă pot fi prinşi în cu totul altceva, în orice altceva ce aparţine diavolului, şi există moduri în care inamicul poate exploata viaţa lor şi rugăciunile lor. Inamicul ştie cum să exploateze rugăciunile celor care nu ştiu cum să se roage. “Învăţaţi-i pe oameni cum să folosească armura spirituală pe care Dumnezeu oferă.

”Apoi el a împărtăşit cum a condus acţiuni în văzduh. El mergea cu agenţi satanici şi cu multe spirite de demoni. Era ca şi cum ei lucrau în schimburi, în acelaşi mod în care trebuie să mergi şi să lucrezi schimbul tău. El avea o perioadă, timp în care era obligat să meargă şi să facă război în locurile cereşti. El a spus că, în locurile cereşti, în domeniul spiritual, în cazul în care terenul este acoperit cu o manta de întuneric, această manta este atât de densă încât este ca şi o stâncă solidă. Şi acoperă întreaga suprafaţă. Citeste continuarea aici partea a 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Denzel Washington spune că citește Biblia în fiecare zi și are o experiență spirituală

Denzel Washington, a vorbit despre valorile sale creștine a asigurat că citește Biblia în fiecare ...