Mărturie: O postare personala, prin care vreau sa spun ca Dumnezeu exista!

Sunt dator sa aduc mulțumiri lui Dumnezeu pentru ca s-a atins de mine. Acum 2 ani am sesizat o bubă mică la picior care nu mai trecea. Doctorii mi-au spus ca e psoriazis.

Problema e ca buba s-a extins pana mi-a acoperit jumătate din picior. Mai mult decât atât, mi-au apărut alte zeci, și fiecare creșteau fără a dispare vreuna. Doctorii din Ro și din UK au spus ca boala nu are leac. Viata mea devenise un chin, ma simțeam ca înfășurat în vata de sticla, și ma scărpinam pana la sânge.

Am încercat toate cremele și medicamentele și steroizi recomandați și naturale și chimice dar nimic nu putea opri aceasta boala.
Acum doua luni am fost la doctor și mi-a spus ca nu mai avem mult timp, deoarece dacă se distruge toată pielea, ma deshidratez și mor.

Pielea are rolul de a tine apa și temperatura în corp. Mi-au dat pastile chemoterapice și m-au programat pt terapie UV, dar m-au pus sa semnez ca îmi asum riscul de cancer.

Am decis ca dacă Dumnezeu vrea sa ma ia acasa, măcar sa plec fericit și nu chinuit după chemoterapie și cancer, asa ca nu am făcut nimic.

Sotia ma mai dădea cu ceva uleiuri, făceam baie cu dettol și alte câte mi-au fost recomandate, dar nu vedeam mare schimbare. După ce a obosit și ea de atâtea încercări, ne-am oprit din a mai încerca ceva.

Într-o seara, după vreo 10 zile, am rugat-o sa ma dea cu ulei pe spate, și când mi-am dat tricoul jos a văzut cu mirare ca eram curat. Mi-a făcut și o poza pe care o voi trimite. Era chiar în ziua în care primisem programarea pt terapie UV, și cu câteva zile înainte de control dermatologic. Soția se rugase ca Dumnezeu sa ma vindece înainte sa ajung la UV.

Încă mai am câteva pete, dar toate sunt în retragere. Pete noi nu mi-au mai apărut, măcar ca în ultima vreme îmi apăreau și zeci de pete pe săptămână.

Doctorița care era foarte speriata la penultimul control și îmi spusese ca nu mai avem mult timp, s-a mirat când m-a văzut, nu mi-a mai prescris nimic și a zis ca vrea sa ma vadă nu mai devreme de 6 luni.

Nu cred în Dumnezeu pentru ca asa m-am născut, ci pentru ca am experimentat pe pielea mea! Și la propriu și la figurat.

Dovada ca exista Dumnezeu si face și azi minuni!

 

Citeste si  Coronavirusul și semnele sfârșitului. În Biblie e totul prezis