MĂRTURIE: Mama iși vede fiul înviat după post și rugăciune

SUA – Ați auzit că veștile rele se răspândesc ușor? Tammie Mask la fel a simtit când a primit un telefon despre fiul ei Stefan. Incidentul a avut loc la data de 21 septembrie 2011.

La acea vreme el avea doar 20 de ani. „Cumnata mea m-a sunat și mi-a spus să merg urgent la spital, pentru că Stefan s-a prăbușit pe teren și că e mort.” Înainte de a ajunge la spital, Stephen era pe teren si juca fotbal cu prietenii săi din Lufkin, Texas (SUA). În mijlocul meciului, el s-a prabușit.

„Toată lumea a alergat să-l ajute, el era lovit rau în partea feței (si-a pierdut costiinta si s-a izbit cu fața de pamant). Din fericire, era domnișoara Jewel, o asistentă medicală, care era pe pista din jurul terenului”, a spus prietenul lui Stefan, Darrion.

Jewel a încercat să-l resusciteze prin masaj cardio, până când paramedicii au sosit și l-au găsit pe Stephen fără puls. Pe drum spre spital au simțit că Stefan are din nou puls.

„M-am dus la camera unde Ștefan a fost conectat la mai multe aparate, l-am implorat pe Dumnezeu să nu imi ia fiul, mai bine să mă ia pe mine decât pe el“, a spus Tammie.
Dar medicii au spus că nu mai este nimic de făcut.

A fost dus la spitalul metodist din Houston, unde-l aștepta o echipă de medici.
Dr. Khan a fost cardiologul lui Stephen. „A fost în comă, intubat, a avut un tub de respirație și ținut în perfuzii“, a spus dr Khan.

Declarat mort-Doctorii au stabilit că Stephen a murit din punct de vedere clinic – a rămas fără oxigen și fară batai de inimă pentru mai mult timp de peste 20 de minute. Aproape 90% din creierul lui a fost grav afectat. Dacă ar supraviețui, ar trebui să rămână într-o stare de “leguma” infirm pentru tot restul vieții lui.

„A fost foarte greu de văzut conectat la toate tipurile de cabluri și aparate, a fost devastator, dar am avut credința că se va recupera“, a spus tatăl lui Stephen Stephon.
Fără să risipească timp, familia și-a anunțat biserica, rudele și comunitatea pentru rugăciune și sprijin urgent.

Trei zile au trecut fără nici un semn major. Stephen a dezvoltat o infecție cu stafilococi la plămâni. Dar Tammie și familia ei nu s-au dat batuți, au continuat să se roage.

„M-am simțit ca și cum Dumnezeu voia să ne grăbim, așa că am rugat pe toți prieteni de peste tot, inclusiv de pe facebook, să continuam postul și rugăciunea pentru Stefan, pentru că Dumnezeu ii poate salva viața și nu numai să-i salveze viața, dar să-l și restabilească complet.

După care Dumnezeu a început să lucreze cu miracole, unul după altul „, a spus Tammie.

Îmbunătățire – După doar o zi de post și rugăciune pentru Stephen, infecția plămânilor a dispărut, iar apoi Stephen a ieșit din comă. ,,Am fost foarte recunoscătoare.” spuse mama. În cea de-a treia zi, medicii au spus că inima lui revenea la dimensiunea normală și funcționa 80% din ea.

„Doctorii nu știau ce să spună, au rămas mirați, dar eu am spus că este puterea lui Dumnezeu.” Doctorii au efectuat o intervenție chirurgicală cardiacă pentru a implanta un stem la inimă.

Apoi, pe 15 octombrie 2011, Stephen a început reabilitarea. Apoi a început să vorbească. „A trebuit să învețe să-și spele dinții. A trebuit să învețe să facă totul. Fiecare pas pe care l-a făcut a fost o mare bucurie.

La 18 noiembrie 2011, aproape două luni după atacul de cord, Stefan s-a dus acasă. Ștefan nu-și amintește ce s-a întâmplat în acea zi pe terenul de fotbal, dar o parte din recuperarea lui este de neuitat, conform CBN

„Îmi amintesc că unii dintre prietenii mei, colegii de clasă și rudele , în spital, în camera mea rugându-se pentru mine, mă făceau să mă simt iubit”, a spus Stefan. Tânărul a continuat să facă progrese constante în timpul tratamentului. Familia a împărtășit întreaga mărturie într-o carte numită „Another Slam Dunk”.”

„Dumnezeu m-a vindecat, simt că sunt o persoană nouă, că am fost așezat din nou pe acest pământ, puterea rugăciunii este reală”, a spus el. „El nu ar fi aici astăzi dacă nu ar fi fost Dumnezeu”, a spus Darrion. „Știu că Dumnezeu răspunde rugăciunii, lucrările de rugăciune sunt mari”, a spus Ștefan.

„Dumnezeu vrea ca noi să avem încredere în el, chiar dacă nu îl putem vedea. Tot ce vrea să facem este să avem încredere în el și să avem mare credință „, a încheiat Tammie.

Citește și PUTEREA RUGĂCIUNII: Un adolescent în vârtsta de 14 ani a fost readus la viata, dupa 45 de minute de moarte clinica

Tradus si prelucrat de logosul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un pastor sa deghizat in cerșetor iata reactia AȘA zisilor crestini

Pastorul american Jeremiah Stepeek s-a mascat intr-un cersetor murdar si s-a dus la serviciul divin ...