MĂRTURIE: Isela – Puterea vrăjitoriei nu îti oferă nici o șansă de scăpare

„Umbre care mergeau pe pereți” își amintește Isela. Ușile dulapului din bucătărie se deschideau. Soneria suna singura și acolo – nimeni nu era.

Isela a crescut într-o familie afectată de experiențe paranormale și cu teamă în casa lor. Într-o căutare de răspunsuri, mama ei a îmbrățișat ocultismul. Isela spune: „Credem că cineva a făcut o vrajă familiei noastre din cauza tuturor întâmplărilor rele pe care le-am avut cu toții.”

Ca adolescentă, Isela a urmat sfaturile mamei sale în ocult. „Am vrut să caut răspunsuri și aveam nevoie de îndrumări de un fel. Și m-am gândit, știi, dacă mama mea caută îndrumări prin lecturi, citiri cu cărți de tarot și m-am gândit că e o cale bună. Acesta părea portița de a obține răspunsuri „.

Nu a găsit niciodată răspunsurile pe care le căuta. Viața ei tânără a rămas blocată și fără speranță. „Am vrut să mă sinucid. M-am gândit, de ce traiesc? De ce trebuie să trăiesc? Eram pierdută. Și m-am întors la droguri, alcool, am început să consum foarte mult. Uneori mă plimbam toată noaptea pentru că nu puteam să dorm. ”

A învățat să citească în cărțile de tarot și a început să practice vrăjitoria în speranța de a obține controlul vieții ei. Dar pentru Isela nu exista nici o scăpare de frica și întunericul care îi cuprindea viața tot mai mult. „Știam că diavolul a fost cu mine tot timpul. Cum l-am simțit?

Am simțit o prezență negativă, pentru că am vrut o prezența negativă, știu că pare ciudat. Am mers din rău în mai rău. Am înaintat în întuneric – am prosperat și simțeam întunericul pentru că eram așa de distrusă și eram într-un moment atît de rău.”

În cele din urmă s-a apucat de droguri și a avut un copil. S-a mutat cu prietenul ei pe care urma să se căsătorească. Dar întunericul spiritual a urmat-o și a devenit vizibil și în cazul fiicei sale. Isela explică: „Din întâmplare, de nicăieri, a început să arate cu degetul, unde stătea și a început să strige:” Uite Monstrul! Monstrul s-a apropiat de mine, monstrul mi-a atins picioarele!

Iar eu credeam că e altceva și ea de fapt încerca doar să se fugă și să se îndepărteze de ceea ce se uita la ea și m-am gândit „Oh, ce-i asta?” Eram neliniștită. Nu puteam dormi noaptea. Când mă trezeam dimineața, mă uitam în jur și am simțit întotdeauna că există ceva acolo.

Întâlnirile cu spirite demonice s-au înmulțit și au devenit mult mai intense în jurul Iselei și a fiicei ei. „Ea avea semne” spune Isela. „Pe corpul ei. Apoi a sărit să muște. Am fost dincolo de mine însumi. Cum să-mi protejez fiica? Ce ar trebui să fac? Nu am crezut în Dumnezeu în acea vreme.

Soțul meu îmi spunea „trebuie să te rogi”. Și eu spuneam “asta nu va functiona, cu ce ma ajută asta?” Disperată, fără alte opțiuni, Isela a întrebat pe unchiul ei de rugăciune, care era pastor. „S-a rugat cu noi toți în casă. Și am simțit un sentiment copleșitor de liniște și pace.

Și i-am spus soțului meu, m-am simțit incredibil. Un sentiment de liniștit. Și el a spus că a fost Duhul Sfânt. Și am spus ce înseamnă asta? Dar bine, indiferent ce înseamnă eu voi fii de acord. Îmi place acel sentiment.

Dar în timp ce se rugau o lumânare a căzut într-o altă încăpere. Isela spune: „Cineva a făcut asta. Ceva care nu-i plăcea rugăciunea noastră. Ceva căruia nu-i plăcea lucrurile bune care se petreceau în acea casă. Isela solicită ajutor la unchiul ei, care era pastor. „Unchiul meu m-a întrebat:” Îl accepți pe Dumnezeu în viața ta? ” Știi că m-am gândit la asta și am hotărât că voi face tot ce trebuie pentru a-mi ajuta fiica.

El ne-a condus-o într-o rugăciune pentru pocăință și iertare. „Am repetat cuvintele pe care le spune unchiul meu. Din nou, simțeam acel simț copleșitor al păcii. Și am știut, după ce am spus acea rugăciune că viața mea urma să se schimbe. Nu știam cum, pentru că nu înțelegeam încă conceptul. Știam doar că este ceva mare „, spune ea.

Lucrurile au început să se schimbe imediat. În următoarele săptămâni, ea spune că Dumnezeu a umplut-o cu Duhul Sfânt și i-a dat bucurie și liniște. „În acel moment am știut că acest lucru se întâmpla și că era supranatural. Și când am aflat că a fost un dar de la Dumnezeu, m-am gândit cât de mult mă iubește.

El mă iubește atât de mult încât pot să dăruiesc mai departe acestă iubire. De ce merit asta? M-am simtit foarte iubită, ca dupa tot ce am trecut si am experimentat, si toate lucrurile rele pe care le-am facut vreodata, dintr-o data am vazut ca Dumnezeu a aparut in viata mea si a spus: „Buna ziua, te iubesc .“ Este doar un sentiment uimitor.

Este un sentiment copleșitor de dragoste, pace și bucurie și tot ceea ce este bun. Știi, toate aceaste lucruri bune vin de la El.
Din ziua în care l-a invitat pe Iisus în viața ei, întunericul demonic care o cuprinsese, a fost înlocuit de lumina și prezența lui Dumnezeu. Ea spune: „Mă simt nou-născută, complet nouă.

Și pentru mine este chiar uimitor. Pentru că nu m-am gândit niciodată că aș putea fi diferită. Am fost în întuneric de atâta timp și doar, pentru ca această lumină a răsărit asupra mea este cea mai minunată stare și cel mai bun lucru din lume. Și nu vreau să schimb nimic. Nu mă voi întoarce niciodată. ”

Citește și MARTURIE: Chuck Norris – Citirea Bibliei m-a adus din nou la Hristos

Sursa: CBN.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un pastor sa deghizat in cerșetor iata reactia AȘA zisilor crestini

Pastorul american Jeremiah Stepeek s-a mascat intr-un cersetor murdar si s-a dus la serviciul divin ...