MARTURIE DIN LAS VEGAS: ,,Gloanțele zburau peste tot, am fost agnostic dar acum cred ferm in Dumnezeu”

SUA – Un supraviețuitor al atacului din Las Vegas, povesteste clipele de groaza prin care a trecut. In acest incident s-a soldat cu 58 de morți și peste 500 de răniți, el spune că era aproape de moarte și că după aceasta întamplare, a ales sa creada cu tărie în Dumnezeu.

Taylor Benge, care a participat la festivalul de muzică country, a dezvăluit într-un interviu acordat CNN-ului că a simțit cum gloanțele zburau peste tot. El a spus că a mers la festival ca agnostic , dar pvestește cum supravietuit groazei si l-au făcut să îmbrățișeze credința în Dumnezeu.

„Nu pot explica tot ce s-a întâmplat și cum am putut supraviețui, binecuvântarea lui Dumnezeu a fost sa raman în viață”, a spus Benge.

„Când au început focurile, am alergat și m-am protejat cat am putut. Am văzut oameni pe cealaltă parte, pe podea cazuti într-o baltă de sânge și nu știu dacă locul era în siguranță.” Benge a declarat pentru CNN.

Cu toate acestea, în mijlocul tragediei, Benge a cunoscut o mare schimbare si lucrarea in inima sa. ,,Era o situație de luptă și de scăpate. Chiar nu puteam face nimic, dar m-am incrediintat in bratele lui Dumnezeu în acele momente prin care am trecut”, a declarat tânărul supraviețuitor.

“Am fost un agnostic care a mers la un spectacol de a se distra, dar acum eu sunt un credincios ferm în Dumnezeu, eu sunt acela care am rămâs în viață și acum vorbesc cu tine”, a spus el.

„Sora mea și cu mine, am început să alergăm spre stânga și de fiecare dată când am auzit impuscaturi, ne-am lasat jos. Sora mea, fiind la fel de nobilă, ea, s-a aruncat deasupra mea pentru a mă proteja și mi-a spus: „Te iubesc, fratiorule”. Eu nu voi uita niciodata.”a spus tânărul.

Citeste și Dupa 534 de zile In spatiu, Astronautul Jeff Williams Revine cu o mai mare credinta: „Am vazut lucrarea unui Dumnezeu Infinit”

Citeste si Ce fac dacă am datorii?Există o problemă cu datoriile din punct de vedere scriptural?

 

Anunt important: Pentru că facebook ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri și Incurajari crestine

Citeste acest Psalm:

„Cel ce stă sub ocrotirea Celui Preaînalt și se odihnește la umbra Celui Atotputernic zice despre Domnul: „El este locul meu de scăpare și cetăţuia mea, Dumnezeul meu în care mă încred!” Da, El te scapă de laţul vânătorului, de ciumă și de pustiirile ei.

El te va acoperi cu penele Lui și te vei ascunde sub aripile Lui. Căci scut și pavăză este credincioșia Lui! Nu trebuie să te temi nici de groaza din timpul nopţii, nici de săgeata care zboară ziua, nici de ciuma care umblă în întuneric, nici de molima care bântuie ziua-n amiaza mare.

O mie să cadă alături de tine și zece mii la dreapta ta, dar de tine nu se vor apropia. Doar vei privi cu ochii și vei vedea răsplătirea celor răi. Pentru că zici: „Domnul este locul meu de adăpost ” și faci din Cel Preaînalt turnul tău de scăpare, de aceea nicio nenorocire nu te va ajunge, nicio urgie nu se va apropia de cortul tău.

Căci El va porunci îngerilor Săi să te păzească în toate căile tale; și ei te vor duce pe mâini, ca nu cumva să-ţi lovești piciorul de vreo piatră. Vei păși peste lei și peste năpârci și vei călca peste pui de lei și peste șerpi.

„Fiindcă Mă iubește”, zice Domnul, „de aceea îl voi izbăvi; îl voi ocroti, căci cunoaște Numele Meu. Când Mă va chema, îi voi răspunde; voi fi cu el în strâmtorare, îl voi izbăvi și-l voi proslăvi. Îl voi sătura cu viaţă lungă și-i voi arăta mântuirea Mea.”Psalmul‬ ‭91:1-16‬ ‭

Dumnezeu sa te binecuvinteze! Încredete-te in Dumnezeu! Nu stiu prin ce treci dar stiu ca avem un Dumnezeu mare care intervine cand este chemat. Striga catre Domnul ori si ce te pasa! El te va ajuta! Distribuie mai departe! Glorie lui Dumnezeu! Amin!

Vă rugăm să ne sprijiniți trimițând mărturii sau îndemnând persoanele cunoscute dumneavoastră care au avut parte de marturii.

Mărturiile pot fi complet anonime și garantăm că datele personale sau datele de contact ale celor care le vor trimite nu vor fi făcute publice, decât dacă ei solicită aceasta.

Vă rugăm să oferiți doar mărturii complet adevărate, deoarece spunerea adevărului și numai a adevărului este plăcut in ochii Lui Dumnezeu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un pastor sa deghizat in cerșetor iata reactia AȘA zisilor crestini

Pastorul american Jeremiah Stepeek s-a mascat intr-un cersetor murdar si s-a dus la serviciul divin ...