Mărturia unui fermier – Femeia a înviat

Angus este un agricultor de cartofi în Africa de Sud. El a transformat 3.000 de hectare de teren african sălbatic într-o fermă de lucru. A fost realizarea unui vis pe tot parcursul vieții lui. Angus și-a achitat datoriile. Dar deținerea fermei a fost un miracol în sine. „A fost ceva ce nu era la locul lui”, spune Angus.

,,Nu am avut pace. Nu aveam nici un scop să trăiesc. Am fost complet nemulțumit de viață.” În februarie 1979, Angus și-a luat familia la o mică biserică din zonă. La sfârșit, un om a întrebat dacă cineva voia să-L primească pe Iisus în inima lor.

Angus și-a luat soției de mâna și copiii și s-a dus în față. „Mi-a schimbat viața. Iisus m-a scos din groapă mocirlei. Iisus mi-a dat o a doua șansă „, povestește el. Angus a petrecut ore întregi studiind Cuvântul lui Dumnezeu. A început să se roage pentru terenul agricol și a început să apară minuni.

A reușit și a cules recolte în perioade de secetă. O recoltă de porumb a fost lovită de grindină, dar după trei zile a început să-și revină. Când focul i-a spulberat aproape toată ferma, Angus a strigat la Dumnezeu, iar o furtună mare de ploaie,pe neașteptat a stins flăcările.

El numește Biblia lui „ghid agricol”. „Este cartea care îmi spune când să plantez, când să secer și cum să-mi tratez soția”, povestește el. El a fost un dezvoltator al Conferințelor Mighty Men, care este similar cu cel de Promise Keepers.

M-am rugat si femeia a înviat

Într-o noapte de vară, a avut loc o mare furtună tropicală. Angus a auzit strigând și și-a deschis fereastra la casă să vadă ce se întâmplă. Erau multe femei Zulu cu pături pe cap care stăteau în ploaie și țipau.

Au spus că fulgerul le-a lovit coliba și i-a trantit pe toți la pământ și s-au ridicat, cu excepția unei femei care a rămas întinsă acolo. Ei au spus: „Ea este moartă.” Când Angus a ajuns la colibă, și-a pus mâinile pe trupul femeii și s-a rugat pentru ea cu credință.

Ea s-a ridicat și toată lumea a rămas uimită. „Ei plângeau și dansau de bucurie”, spune Angus. „Erau triști și nu mai aveau nici o speranță, și în clipa următoare, nu le venea să creadă. Stătea acolo! „Această femeie a continuat să-și revină și să prindă putere. Angus spune că oamenii vorbesc de luni de zile despre puterea lui Iisus. „O minune este egală cu o mie de predici”, spune el.

În Mozambic, erau prezenți 5.000 de musulmani la una dintre întâlnirile sale de rugăciune și vindecare. În timp ce predicase, Angus a văzut un om cu cârje în mijlocul lor. El a simțit că Duhul Sfânt spune: „Du-te să te rogi pentru omul acela.”

Omul fusese tăietor de lemn (Angus a aflat ulterior) și un copac uriaș a căzut peste el. Medicii ii pusese o tija de oțel în picior și nu a putea să-și îndoaie piciorul. Angus s-a rugat pentru el și el și-a îndoit genunchiul. Omul începu să-și miște piciorul, alergând și sărind în sus bucurie.

Angus a facut chemare și 5.000 de oameni au venit să-și predea viața lui Hristos! Chiar și în satele mici, Angus strânge o mulțime mare. El călătorește în Africa într-un camion cu tracțiune integrală care-l folosește la terenul agricol.

În spate, el poartă Biblii și literatură creștină. „Ceea ce mă deranjează intens este că oamenii din lumea occidentală au Biblii pe rafturile lor și nici nu le citesc”, spune Angus.
Angus și Jill au construit o casă, Beth-Hatlaim (casa de miel) pentru copii orfani de SIDA.

Angus a văzut rezultatele rugăciunii. „Domnul a făcut atât de mult pentru mine. Mi-a restabilit viața. Cel puțin pot să fiu ascultător.”

Citeste și CUTREMURĂTOR: Nasir Sidiki – lăsat să moară. El a spus: „Doamne, dacă eşti real, nu mă lăsa să mor!”

Citeste și Un copil înecat într-un râu revine la viață după ce femeia striga către Dumnezeu

Citeste și Regele Vine! Mesajul surprinzator al unei fetițe în vârstă de numai doi ani (filmare)

Citește și Mărturie 🇮🇱,,Iisus este Mesia, Mântuitorul meu”: femeia evreică care a stat față în față cu un înger, ea și predă viață lui Hristos

Anunt important: Pentru că facebook ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri și Incurajari crestine

Sursa: CBN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Denzel Washington spune că citește Biblia în fiecare zi și are o experiență spirituală

Denzel Washington, a vorbit despre valorile sale creștine a asigurat că citește Biblia în fiecare ...