Marturia Adinei Sas Simoniak-Forma rara de cancer

Adina a fost diagnosticata cu o forma rara de cancer, care i-a afectat maduva oaselor. L-a sunat pe un frate pastor din Caransebes (Marian Zamfir) si el s-a rugat pentru ea si a fost vindecata in mod miraculos.

Locuiesc in Chicago, sunt membra la Biserica Betania din Chicago. M-am intors la Domnul in urma cu vreo 20+ ani, cand El a lucrat in mod deosebit in viata mea. Vin din biserica ortodoxa . Am fost actrita.

Am slujit dumnezeului acestei lumi si n-am putut sa ma bucur de lume pana ce Isus a venit in viata mea si mi-a schimbat viata si a facut atatea minuni si mi-a dat atata bucurie incat nu pot sa tac, ci trebuie sa spun ceea ce El face. El este acelasi ieri, azi si in veci, un Dumnezeu minunat si bogat in bunatate.

Viata mea a luat un nou curs in urma cu aproape doi ani cand am avut in trupul meu niste simptome foarte ciudate, foarte mari dureri si medicii, pe moment, nu au stiut ce se intampla. Am inceput o serie de investigatii si datorita faptului ca aveam o oboseala cronica si nu puteam sa stau in picioare prea bine, eram tot timpul surmenata si diagnosticul a fost cancer – o forma mai rara de cancer – mielom multiplu, un cancer al plasmei sangelui, care afectase maduva oaselor.

Verdictul a fost tragic. A fost dat in februarie si mi-a fost foarte greu sa-l accept si datorita faptului ca am doua fetite pe care eu le iubesc foarte mult. Si din februarie pana in aprilie cand mi-am refacut toate testele si toate analizele, pot sa zic ca mi-am petrecut noptile la patutul lor, vazand zambetul lor de inger si stiind ca in scurt timp n-am sa le mai pot vedea.

In aprilie am facut analizele si toate testele si s-a dovedit ca cancerul a avansat foarte rapid. Mi s-a spus ca trebuie sa iau neaparat o decizie. Mi-au propus chimioterapie sau radiatii. Eu eram foarte slaba atunci si medicii nu stiau daca pot sa rezist la un tratament foarte agresiv si foarte invaziv de chimioterapie. In 4 aprilie stateam pe holul unei clinici, asteptand sa stiu exact ce am sa fac. Si am avut un imbold si stiu ca a fost imboldul Duhului Sfant, sa trimit un mesaj in privat, la un om a lui Dumnezeu despre care nu stiam nimic, nici macar nu stiam cum de am ajuns eu sa fiu conectata pe FB cu acest slujitor.

Am trimis un mesaj scurt in care i-am spus ca am fost diagnosticata cu cancer si il rog sa se roage pentru mine. Omul acesta a lui Dumnezeu, spre deosebire de altii, care sunt foarte ocupati si revin foarte tarziu cu un raspuns, mi-a raspuns in cateva minute. M-a intrebat de unde sunt, m-a intrebat problema. I-am spus ca e vorba de cancer. Si mi-a spus ca daca vreau sa fiu vindecata, va trebui sa vorbim.

A doua zi am instalat Skype-ul si pe computer am vorbit cu acest slujitor. E vorba de fratele Marian Zamfir din Caransebes. Dinsul s-a ocupat in mod special de ceea ce eu stiu despre Dumnezeu si ceea ce eu stiam despre Dumnezeu a fost ca Dumnezeu are treaba Lui si nu se prea implica in treaba noastra.

Si a fost greu sa inteleg ca de fapt Dumnezeu vrea tot ce-i mai bun pentru mine si nu vrea sa mor. Mi-a ridicat foarte mult credinta, discutia cu acest om. Mi-a aratat ce spune Biblia, ca ‘prin ranile Lui ati fost vindecati’ si ca atunci cand am primit mantuirea, am primit si vindecarea. Doar ca, datorita unor pacate, datorita unor lucruri ascunse, nemarturisite, Satana are acces la noi si poate sa patrunda in viata noastra, lovindu-ne cu nenorocire, cu cancere si tot felul de alte lucruri.

M-a intrebat cum stau cu interiorul meu. Credeam ca am iertat. Am zis: „Am iertat. Nu am nici o problema.” Dar cand am intrat mai adanc in interiorul meu si am forat acolo, mi-am dat seama ca sunt pacate ascunse, nemarturisite. Cand eu m-am intors la Domnul, cred ca marturisirea a fost foarte superficiala. Mi-am dat seama ca trebuie sa scot de acolo ocultismul si tot ce faceam, tot ce am facut toata viata mea fara Hristos, toate pacatele mele.

Tot ce a intristat fata Domnului meu scump am scos afara si am spus, am marturisit. Omul acesta s-a rugat pentru mine. Eu m-am rugat dupa el si eu m-am simtit usurata. Pentru prima data in viata mea am simtit ca nu mai poate nimeni si nimic sa ma invinga pentru ca sunt mai mult decat biruitoare in Hristos. Am simtit ca viata mea se va schimba radical si asa a si fost. Dupa aceea, sufletul meu a fost curat, a fost frumos, ne-am ocupat de trup.

El mi-a spus clar ca Dumnezeu este cu noi, este acolo si priveste la tot ceea ce noi facem. Si a implicat cerul. Rugaciunea a fost foarte scurta – exact cum spune in Marcu 11:23-24 – Adevărat vă spun că, dacă va zice cineva muntelui acestuia:

‘Ridică-te şi aruncă-te în mare’ şi dacă nu se va îndoi în inima lui, ci va crede că ce zice se va face, va avea lucrul cerut. De aceea vă spun că, orice lucru veţi cere, când vă rugaţi, să credeţi că l-aţi şi primit, şi-l veţi avea.

– Marcu 11:23-24

In momentul in care s-a rugat pentru mine, am fost sigura ca primesc. Am zis: Nu se poate sa mor. N-am sa mor. N-am sa mor, voi trai si voi vesti minunile Domnului. Si asta si fac acuma. Vreau sa va provoc sa credeti. Avem un Dumnezeu mare si minunat.

Rugaciunea, cum v-am spus, a fost foarte scurta, dar am simtit ca ceva iese din mine. Am simtit ca o putere si stiam ca puterea bolii, a cancerului a iesit din mine. M-am simtit eliberata si foarte bucuroasa. N-am mai simtit dureri in trupul meu.

N-am mai simtit oboseala in trupul meu. Am inceput sa mananc, am inceput sa traiesc si sa vad totul cu alti ochi, cu ochii credintei. Ce-i foarte interesant e ca am inceput sa…. am o pasiune foarte mare pentru Domnul si pentru Cuvant. Am inceput sa iubesc Cuvantul, sa-l mananc. sa-l savurez. Sa ma bucur in prezenta Domnului si sa las ca Duhul Sfant sa lucreze in mine si prin mine.

Cam la o saptamana de la vindecarea mea, medicii faceau presiune asupra mea. Patru medici au constatat cancerul, 4 oncologi. Si toti erau disperati ca eu nu iau nici o decizie sa fac ceva ca sa mai traiesc cat de cat. Eu aveam planuri mari, vroiam ca in iulie sa merg in Romania, asta s-a intamplat in aprilie.

Medicii ne-au zis: Nu se poate sa mergi in Romania, vei muri in avion.

N-ai cum sa pleci. Nu poti.

Si eu ziceam:

Nu, sunt vindecata.

Totusi, presiunile care medicii le-au facut asupra mea si asupra sotului meu, m-au afectat foarte mult.

Cand medicii au ridicat verdictul sus si diagnosticul, am simtit ca ma clatin. Am lasat ca frica sa ma invadeze.

Si in momentul in care frica a inceput din nou si indoiala a inceput din nou sa intre in sufletul meu, am avut din nou simptome. Dureri – dureri de oase, dureri pentru ca maduva mea era afectata. Tot scheletul meu era afectat. Erau leziuni canceroase. Normal, nu se mai putea face nimic.

Atunci, din nou l-am cautat pe fratele Marian si am zis: Ok, acum ce-am sa fac? Ce sa fac?

Si m-a intrebat:

Ce s-a intamplat?

Si am zis: Am din nou dureri. Si m-a intrebat, ce ai facut ca ai din nou dureri?

Am zis: N-am facut nimic, dar pur si simplu au venit durerile. Asta nu e vindecare, nu pot sa cred ca-s vindecata. Si El a zis: Depinde de ce vrei sa crezi.

Vrei sa crezi Cuvantul lui Dumnezeu care spune ca „prin ranile Lui tu ai fost tamaduita” sau vrei sa asculti de verdictul medicilor.

Si-a dat seama ca am fost atacata din nou cu frica si din nou m-am lasat prada fricii si deznadejdii. Mi-a zis: N-am sa ma rog pentru tine pentru vindecare, tu ai fost vindecata. Am sa ma rog sa poti sa invingi aceasta stare de frica si acest duh de frica sa iasa afara in numele lui Isus. Si asa a facut. Am simtit ca duhul de frica a iesit afara.

Duhul de necredinta, de indoiala, aceste duhuri au iesit afara. Si m-am simtit din nou puternica in Hristos. Puternica sa stau sus si tare si sa spun:

Sunt vindecata, indiferent ca mai am simptome.

Nu conteaza. Sunt vindecata in numele lui Isus.

Simptomele au plecat, pentru ca atunci cand noi ne impotrivim diavolului, el va fugi de la noi.

Am fost in Romania atunci, mi-am facut toate analizele , tot ce s-a putut face si medicii au vazut ca nu e nici urma de cancer. Scheletul meu este perfect sanatos, perfect normal. Sangele meu, perfect normal. Fiecare celula, perfect normale si santoase in numele lui Isus. A trecut un an si [ceva] de atunci, anul acesta mi-am facut din nou analizele, toate scan-urile si tot ce s-a putut si in numele lui Isus sunt vindecata si ii multumesc Lui pentru minunea care a facut-o in viata noastra, in viata mea si cred ca si in viata multora de aici.

Ce vreau sa va incurajez este ca, si sa va spun in aceasta dimineata, este ca noi avem autoritate sa scoatem bolile si demonii. Stiu ca e un cuvant cam tare ce va spun acum, dar e Cuvantul Domnului.

In Luca 10:19 – Iată că v-am dat putere să călcaţi peste şerpi şi peste scorpii şi peste toată puterea vrăjmaşului: şi nimic nu vă va putea vătăma.

Puterea vrajmasului este boala, pacatul. Noi putem sa calcam peste toata puterea vrajmasului, peste pacat, peste boala, peste tot, peste moarte in numele lui Isus pentru ca noi avem puterea Lui in noi.

El este in noi- este taria noastra, este puterea noastra si Satana nu are acces la noi daca noi nu-i deschidem inima.

Dar, daca i-am deschis inima prin pacate, – e foarte important sa ne rezolvam problema pacatului. E important sa nu ne lasam pacatele sa ne domine si daca am facut pacate, sa ni le marturisim si sa ne schimbam viata.

El ne-ajuta. El e cu noi. El are tot interesul sa ducem o viata frumoasa.

Ii facem Lui cinste, nu-i asa?

Va incurajez, fratii mei, daca treceti prin incercari, Dumnezeul nostru este mare.

E puternic. In Biblie spune in Isaia 54:17 scrie :

Orice armă făurită împotriva ta va fi fără putere, zice Domnul.

Fiti tari in credinta, cand va rugati, credeti ca ati si primit si veti avea !

Nu aveti indoieli. Indoiala ne duce in mormant, fratilor !.

Trebuie sa fim siguri ca Dumnezeu ne vindeca, ca Dumnezeu are planuri mari cu noi, sa ne dea un viitor si o nadejde !.

Ramaneti cu Domnul. Fiti tari, plini de bucuria Lui, tari in credinta in El !.

Multumesc foarte mult pentru aceasta ocazie ca sa va spun marturia mea !.

Slava lui Dumnezeu !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un pastor sa deghizat in cerșetor iata reactia AȘA zisilor crestini

Pastorul american Jeremiah Stepeek s-a mascat intr-un cersetor murdar si s-a dus la serviciul divin ...