Lee Strobel: Acest ateu a devenit crestin – Cum l-a vindecat Dumnezeu în mod miraculos de o bola gravă

Un ateu convins l-a acceptat pe Isus ca Mantuitor, dupa ce s-a confruntat cu o problema grava de sanatate care era sa-l coste viata.

Intr-o zi, Lee Strobel a fost gasit de sotia sa pe podeaua dormitorului, in coma. Dupa un timp Strobel, care a fost transportat de urgenta la spital, l-a auzit pe medicul principal care-l consulta vorbind cu ceilalti medici: “Este la un pas de coma profunda si la doi pasi de moarte”.

Dupa ce a auzit aceste vorbe, Strobel a revenit la starea de constienta. Aceasta este inceputul povestii lui Lee Strobel, care a fost ateu pana cand a Dumnezeu l-a vindecat in mod miraculos de o boala cumplita.
Astazi, Strobel este autorul cartii “The Case for a Creator” si de asemenea pastorul unei biserici din Texas.

Problema de sanatate a lui Strobel a fost cauzata de complicatii aparute la o interventie de rutina pe inima. El a facut pneumonie care a afectat plamanii. Au aparut complicatii si a survenit o reactie alergica rara din cauza medicamentelor, care i-au cauzat de asemenea probleme si la nivelul corzilor vocale.

Dar ceea ce i-a pus cu adevarat viata in pericol a fost hiponatremia, care se manifesta prin reducerea drastica a sodiului din sange, care a provocat in cele din urma umflarea creierului.

Strobel spune ca experienta din timpul perioadei de inconstienta a fost suficienta pentru a crede in Dumnezeu si pentru a spune si altor oameni despre ceea ce i s-a intamplat, a scris cartea “The Case for a Creator”.

„Daca Dumnezeu exista si crestinismul este adevarat, atunci ne putem astepta ca viata noastra sa se schimbe. Deci, aceasta este o carte despre cum Dumnezeu poate schimba vietile noastre asa neasteptat si radical”, a spus el.

In urma experientei traite, Lee Strobel a devenit scriitor crestin si impartaseste marturia lui in carti si prelegeri.

Citeste și Dupa 534 de zile In spatiu, Astronautul Jeff Williams Revine cu o mai mare credinta: „Am vazut lucrarea unui Dumnezeu Infinit”

Citeste și Laurențiu Leonaș: Cum să te rogi pentru copilul tău?

Sursa: acontecercristiano.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Denzel Washington spune că citește Biblia în fiecare zi și are o experiență spirituală

Denzel Washington, a vorbit despre valorile sale creștine a asigurat că citește Biblia în fiecare ...