ISRAEL: Ei roagă pentru ploaie în fața secetei din Israel și Dumnezeu le răspunde miraculos

ISRAEL: Ei roagă pentru ploaie în fața secetei din Israel și Dumnezeu le răspunde miraculos

Rugăciunile pentru ploaie ale miilor de evrei au rezultat ploi abundente care au căzut în întreaga țară, după cinci ani de secetă continuă care a afectat națiunea evreiască.

Israelul a suferit cinci ani de seceta fara ploaie, fiind cea mai gravă perioadă de secetă în ultimii 40 de ani. In Țara a plouat doar 45% din precipitațiile sale medii în mai mulți ani, din septembrie până în noiembrie, și numai de două ori a plouat cu ploi ușoare în luna decembrie.

Această situație grava a dus la măsuri de urgență, atât fizice , cât și spirituale . La cererea șefului rabin David Lau, evreii și creștinii din toată lumea au început să facă rugăciuni pentru ploaie.

Ministrul Agriculturii, Uri Ariel, a cerut, de asemenea, țării să se roage Dumnezeului lui Israel. „Eu chem publicul să participe la acest eveniment de rugăciune , pentru că împreună vom deschide porțile cerului ” , a spus Ariel.

Aproximativ două mii de oameni s- au adunat la Zidul de Vest și s-au rugat pentru ploaie. Șeful rabin al Israelului, David Lau, s-a rugat ca seceta să se încheie .

Rugăciunile l-au fost ascultate . Autoritatea de apă a Israelului a anunțat că aproximativ șapte centimetri de ploaie a căzut în ultima noapte în înaltul Golan și înalta Galilee în Israel.

Drept urmare, nivelul apei din Marea Galileei a crescut cu mai mult de 10 cm , ceea ce a condus la un mie și jumătate de linia roșie de mai jos și la cinci metri de capacitatea maximă a mării.

Aproximativ 15 centimetri de zăpadă s-au adunat pe versanții de sus ai Muntelui Hermon și aproape 8 centimetri au căzut pe pantele inferioare ale muntelui.

Citește si O victimă îi predică Evanghelia atacatorului în timpul procesului și îi spune să-l accepte pe Isus ca Domn si Mântuitor

Sursa: Acontecercristiano.net tradus si prelicrat de logosul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Denzel Washington spune că citește Biblia în fiecare zi și are o experiență spirituală

Denzel Washington, a vorbit despre valorile sale creștine a asigurat că citește Biblia în fiecare ...