Israel: A început să crească numărul de evrei care se întorc la Hristos

Continuă să crească numărul de evrei care recunosc pe Isus ca Mântuitor și Mesia în Israel. Această creștere impresionantă se datorează muncii misionare a organizației creștine care sunt în Israel și care se concentrează pe evanghelizarea evreilor.

Această lucrare a împlinit recent 175 de ani de lucrare misionară și a sărbătorit-o la sediul său din Oxford, Marea Britanie, mulțumindu-i lui Dumnezeu pentru creșterea numărului de evrei care îmbrățișează credința în Isus.

Directorul misiunii, Joseph Steinberg, a spus: ” Evreii nu sunt în uitați de puterea mântuitoare a lui Dumnezeu. Suntem incantati de un viitor în cazul în care evreii iubesc și îmbrățișeze pe Mesia care a venit să-i elibereze și să-i mântuiască. „

,,Vrem Biserica să-și redobândească încrederea în Isus care salvează chiar și evreii, și sprijină munca noastră, astfel încât toată lumea să afle de putere salvatoarea a lui Dumnezeu.” În plus înaintea de a sărbători aniversarea ce marchează o reușită, de asemenea, am reușit crearea unei “case de siguranța” pentru victimele Holocaustului , precum și reușitele de misionari în Israel, Franța, Olanda, Ungaria, Bulgaria, statele Unite și Emiratele Arabe.

Într-o declarație, organizația creștină spune că vede o creștere mare a numărului de evrei care vin la credința în Isus Hristos în ultimii doi ani, echipa internationala de misionari, a raportat că 60 de evrei au venit să primească pe Hristos ca Domnule , o creștere semnificativă în comparație cu anii precedenți. ” Activitatea organizației este considerată controversată în unele cercuri, deoarece unii cred că este inadecvat pentru creștini să încerce să convertească evrei.”

Citește și Cea mai periculoasă rugăciune din Biblie

AcontecerCristiano.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Denzel Washington spune că citește Biblia în fiecare zi și are o experiență spirituală

Denzel Washington, a vorbit despre valorile sale creștine a asigurat că citește Biblia în fiecare ...