Întâmplare UIMITOARE în ROMANIA! Un bărbat a înviat din morţi chiar înainte să fie dus la groapă!

În lumea asta nu există coincidențe. Cazul ieșit din comun care a agitat întregul oraș Filiași din județul Dolj cât și împrejurimile sale este cunoscut de la mic la mare.

Omul se numește Ilie Dobre. Acesta povestește că la vârsta de 37 de ani a ajuns la spitalul Filiaşi în stare foarte gravă, cu diagnosticul de ciroză hepatică. La câteva zile după ce a revenit acasă, pe data de 20 ianuarie 1992, acesta a decedat.

După 24 de ani, „mortul” înviat are curajul să vorbească despre cele prin care a trecut:
„Am trecut printr-un tunel şi am revenit la viaţă şi am înviat chiar înainte să fiu îngropat. Toata lumea a fost speriată atunci, și multă lume a luat-o la fugă.

Dumnezeu mi-a ajutat şi m-a readus la viaţă, că dacă îmi reveneam la câteva zile de la înmormântare, atunci era prea tarziu. Şi acuma îi mulţumesc lui Dumnezu că mai sunt în viaţă“, a povestit cel care s-a întors din morţi acum 24 de ani.

Fericitul bărbat spune că a învăţat să se bucure de fiecare zi ca şi cum ar fi ultima: „Imediat după ce am revenit din morţi, am şi orbit, dar mi-am revenit la scurt timp după ce, într-o noapte mi-a apărut din nou în vis domnul Isus Hristos.

Şi pot să spun ca nimic nu este întâmplător în viaţă. Acuma sincer mă bucur de tot ce este în jurul meu. Pentru că în urma cu 24 de ani m-am născut a doua oara“, a povestit Ilie Dobre.

Vecinii îşi aduc şi acum aminte de acel eveniment extraordinar, şi povestesc cu teamă că ceea ce s-a întâmplat în 1992 a cutremurat întreaga comunitate:„Ilie Dobre s-a ridicat din coşciug înainte să fie dus la groapă şi a cerut un pahar cu apă.”, işi amintesc martorii oculari.

„Era bulversat şi nu ştia ce se întâmplă la el în casă. În momentul în care omul a cerut un pahar cu apă, că îi era sete, toată lumea s-a speriat şi au început să o ia cu toții la fugă. Tot timpul când ne întâlnim pe stradă îi mulţumeşte lui Dumnezeu că traieşte.

A avut noroc şi zile, că putea să îşi revină imediat după înmormântare şi nu îl mai scotea nimeni din groapă“, a povestit un consătean.

Citeste și:

1.PUTEREA RUGĂCIUNII: Un adolescent în vârtsta de 14 ani a fost readus la viata, dupa 45 de minute de moarte clinica

2.Mărturia unui fermier – Femeia a înviat

3.MARTURIE: Teroriștii au rămas socați când au văzut cum îngerii protejau un creștin

4.Printul Kuweitului Abdullah Al Sabah decide să se închine celui mai mare Print al Pacii, lui ISUS HRISTOS: Daca voi fi omorat sa stiti de ce, dar macar il voi cunoaste pe ISUS CRISTOS

Sursa: Ortodoxia.rol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Denzel Washington spune că citește Biblia în fiecare zi și are o experiență spirituală

Denzel Washington, a vorbit despre valorile sale creștine a asigurat că citește Biblia în fiecare ...