În urma cu aproape 60 de ani Billy Graham a fost in Israel

Renumitul evanghelist Billy Graham a murit la 99 de ani pe 21 februarie. In timpul slujirii sale, a vestit Evanghelia la peste 200 de milioane de oameni din 185 de natiuni si teritorii din intreaga lume.

Mai mult, a putut vorbi la inca alte sute de milioane de oameni prin televizor, filme si transmisie pe internet.

Una dintre aparitiile sale a fost intr-un video din 1960, cand a vizitat Israelul.

Citind din Ioan si 1 Corinteni, Graham a impartasit mesajul invierii la Gradina Mormantului din Ierusalim.

Simon Petru, care venea dupa el, a ajuns si el, a intrat in mormant si a vazut fasiile de panza jos. Iar stergarul, care fusese pus pe capul lui Isus, nu era cu fasiile de panza, ci facut sul si pus intr-un alt loc, singur.

Atunci, celalalt ucenic, care ajunsese cel dintai la mormant, a intrat si el; si a vazut si a crezut. Caci tot nu pricepeau ca, dupa Scriptura, Isus trebuia sa invieze din morti. Apoi, ucenicii s-au intors acasa. Dar Maria sedea afara langa mormant si plangea. Pe cand plangea, s-a plecat sa se uite in mormant.

Si a vazut doi ingeri in alb sezand in locul unde fusese culcat trupul lui Isus; unul la cap si altul la picioare. Femeie, i-au zis ei, pentru ce plangi?

Ea le-a raspuns: Pentru ca au luat pe Domnul meu si nu stiu unde L-au pus. Acum, Hristos e inviat din morti!”

Billy Graham, un slujitor credincios, o viata bine traita!

Iata-ne la finalul editiei de azi. Multumim ca ati fost alaturi de noi. Nu uitati sa va rugati pentru pacea Ierusalimului si pentru Orientul Mijlociu.Video: Vezi

Sa nu uitam ca Dumnezeu, care vegheaza asupra Israelului si asupra noastra, nu doarme, nici nu dormiteaza.

Citeste și Omul se prăbușește la pământ atunci când încearcă să omoare pe pastor în timpul slujbei (Video)

Citește și PREMIERA! Un savant rus a fotografiat MOMENTUL în care sufletul părăseşte trupul omului.

Citeste și Ce crede presedintele Donald Trump despre Isus Hristos si despre Biblie? Este o chestiune arzatoare pentru multi.O carte despre credinta lui Trump

„Mă bucur când mi se zice: „Haidem la Casa Domnului!” Picioarele mi se opresc în porţile tale, Ierusalime! Ierusalime, tu ești zidit ca o cetate făcută dintr-o bucată! Acolo se suie seminţiile, seminţiile Domnului, după legea lui Israel, ca să laude Numele Domnului.

Căci acolo sunt scaunele de domnie pentru judecată, scaunele de domnie ale casei lui David. Rugaţi-vă pentru pacea Ierusalimului! Cei ce te iubesc să se bucure de odihnă.

Pacea să fie între zidurile tale și liniștea, în casele tale domnești! Din pricina fraţilor și a prietenilor mei, doresc pacea în sânul tău. Din pricina Casei Domnului Dumnezeului nostru, fac urări pentru fericirea ta.”Psalmul‬ ‭122:1-9‬ ‭VDC‬‬

Vă rugăm să ne sprijiniți trimițând mărturii sau îndemnând persoanele cunoscute dumneavoastră care au avut parte de marturii.

Mărturiile pot fi complet anonime și garantăm că datele personale sau datele de contact ale celor care le vor trimite nu vor fi făcute publice, decât dacă ei solicită aceasta.
Vă rugăm să oferiți doar mărturii complet adevărate, deoarece spunerea adevărului și numai a adevărului este plăcut in ochii Lui Dumnezeu.

Anunt important: Pentru că facebook ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie!

Va asteptam in grupul acesta: Stiri și Incurajari crestine

Citeste mai mult la Alfa Omega

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un pastor sa deghizat in cerșetor iata reactia AȘA zisilor crestini

Pastorul american Jeremiah Stepeek s-a mascat intr-un cersetor murdar si s-a dus la serviciul divin ...