În testament, Billy Graham cere familiei sale să apere adevărul lui Isus „cu orice preț”

În testament, Billy Graham cere familiei sale să apere adevărul lui Isus „cu orice preț”

Testamentul lui Billy Graham a fost făcut public. În el, Graham își laudă soția, pe Ruth, și cere familiei să susțină adevărul Evangheliei cu orice preț.

Scrisoarea poate fi citită în întregime pe WSOCTV.com. Câteva dintre ideile principale ale testamentului sunt:

„Cer copiilor și nepoților mei să apere adevărul lui Cristos cu orice preț. Umblați cu Domnul și trăiți o viață separată de lume având în vedere doar scopurile veșnice.”

De asemenea, Graham și-a sfătuit familia să citească zilnic Biblia și să aibă încredere în Isus pentru mântuire.

Apoi i-a mulțumit soției sale, Ruth, pentru „viața minunată, palpitantă și plină de bucurie” pe care au trăit-o împreună. „Vreau să îi mulțumesc pentru anii ei de devotament, iubire, credincioșie și sacrificiu. Dintre toate persoanele pe care le-am cunoscut vreodată, ea a fost cea mai mare creștină.”

În testament, Graham a precizat, de asemenea, că 10% din moștenirea sa va merge direct spre lucrarea pentru Evanghelie:

„Am lucrat cât de bine am putut pentru Domnul și am încredere că veți știi că sunteți doar administratori ai ceea ce am lăsat ep acest pământ”, concluzionează marele evanghelist.

Cred ca nu este lucru sau cerinta mai frumoasa decat aceasta declaratie facut de acest rob si slujitor al lui Dumnezeu. In incheire as vrea sa te intreb: Ce ai porunci copiilor tai dupa ce pleci dintre cei vii? Sa pazeasca banii din cont? Masina de zici de mii de euro sau Adevarul lui Isus?

Sursă: Christian Headlines via Alfa omega