„În aceste momente grele și de întuneric, ne încredem în Cuvântul lui Dumnezeu”, declară praedintele Trump după întâmplarea din Florida

Președintele Donald Trump joi și-a prezentat condoleanțele familiilor îndurerate în care 17 persoane au fost ucise, care au avut loc miercuri în orașul Parkland, la nord de Miami, Florida.

„Astăzi plângem pentru toți cei care și-au pierdut viața”, a spus președintele. „Nici un părinte nu ar trebui să se teamă de fiii și fiicele lor când îi săruta dimineața de revedere”.

„Fiecare persoană care a fost luată dintre noi, a avut o viață plină înaintea lor, o viață plină de frumusețe și potențial nelimitat”, a continuat el. „Fiecare avea vise de a le împlini, de a iubi și de a da talente pentru a ajuta lumea. Și fiecare avea o familie pentru care însemna totul în lume”.

El a asigurat orașul, că toată America se roagă pentru victime și familiile lor „cu o inimă tristă”.

„În aceste momente grele și întuneric, ne încredem în Cuvântul lui Dumnezeu din Scripturi:” Am auzit rugăciunea ta și ți-am văzut lacrimile, te voi vindeca „, a spus el. „Avem încredere în această promisiune și suntem alături de americanii noștri în timpul durerii lor”.

„Vreau să vorbesc acum direct cu copiii americani, în special cei care se simt pierduți, singuri, confuzi sau chiar speriați: Vreau să știți că nu sunteți niciodată singuri și că nu veți fi niciodată … Aveți oameni care îi interesează de voi și noi vom face orice pentru a vă proteja.

Dacă aveți nevoie de ajutor, adresați-vă unui profesor, unui membru al familiei, unui ofițer de poliție local sau unui lider de credință „, a spus el.Trump a anunțat că intenționează să viziteze Parkland pentru a vizita familiile îndurerate în zilele următoare.

Tânărul de 19 ani este un orfan care a avut un plan diabolic. A activat alarma de incediu pentru a-i face pe foştii profesori şi pe elevi să iasă din sălile de clasă, după care i-a executat pe cei care intrau în bătaia puştii.

Oraşul Parkland, unde a fost comis masacrul, a fost declarat recent cel mai sigur loc din toată Florida. Este o aşezare cu oameni bogaţi, la o oră de mers cu maşina de Miami. Trăgătorul care a semănat moartea acolo a fost capturat de poliţişti într-un oraş vecin.
Profilul digital spune altceva despre criminal. Pe reţelele de socializare dădea glas unor porniri agresive.

„Sunt articole tulburătoare pe conturile lui de social media despre arme, mesaje în care vorbea despre uciderea poliţiştilor. Poliţia se întreabă de ce nu l-a reclamat nimeni”, relatează un corespondent CNN.

„Comunitatea noastră colaborează cu autoritățile locale de aplicare a legii pentru a investiga împușcăturile și pentru a afla tot ce putem. Ne angajăm să colaborăm cu liderii de stat și locali pentru a ne asigura școli și pentru a aborda problema dificilă a sănătății mintale”, a spus președintele.

Președintele Trump îi îndeamnă pe toți să înlocuiască tragedia de miercuri nu cu furie si ură, ci să „răspundă cu dragoste” și cu “bunătate. Trebuie să lucrăm împreună pentru a crea o cultură în țara noastră care să cuprindă demnitatea vieții”, a mărturisit Trump.

Citeste și…

1.Nu-l huliți pe Dumnezeu! Iată SOARTA celor ce L-au luat în RÂS! DISTRIBUIE să se trezească lumea!

2.O pagina din Biblie a fost încorporată într-o bucată de oțel topit din Turnurilor World Trade Center. Ce mesaj era scris pe acea bucată de oțel

3.MĂRTURIE PUTERNICA: Fiica unui conducator musulman L-a acceptat pe Isus Hristos: Totul A Pornit De La Un Verset Biblic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Denzel Washington spune că citește Biblia în fiecare zi și are o experiență spirituală

Denzel Washington, a vorbit despre valorile sale creștine a asigurat că citește Biblia în fiecare ...