Împușcat mortal în timp ce predica Evanghelia ucigașului său

Un lucrator al Evangheliei de salvare în vârstă de 21 de ani din Cleveland, Ohio, a fost împușcat mortal în cap în dimineața zilei de sâmbătă, cu Biblia în mână, în timp ce predica Evanghelia.

Cei care îl cunoșteau pe Jared Plesec spun că el era dedicat credinței sale și a trăit pentru ai învăța pe alții despre Dumnezeu.

„Jared a fost un angajat (lucrător de tineret) și membru al bisericii din Centrul Comunitar Templului Corpului Armatei de Salvare din Collinwood.” Jared a murit pe când, împărtășind dragostea lui Dumnezeu. A declarat Armata Salvării într-o declarație, raportată de WKYC.com .

„În ultimele două zile, sute de indivizi, mai ales tineri, s-au adunat la Armata Salvării din Collinwood pentru a aduce un ultim omagiu vieții lui Jared. Toți aveau un lucru în comun, Jared îi iubea, îi îngrijea și îi ajuta să își schimbe viața .

„Astăzi, noi simțim o mare pierdere că Jared a fost luat dintre noi, dar ne bucurăm că el este în ceruri cu Tatăl ceresc iubitor pe care l-a vestit la atâția oameni.”

Politia l-a arestat pe criminalul William Jones in varsta de 27 de ani .Suspectul a fost acuzat de o crimă grava, furt de automobil de unde a fugit de la locul faptei.

Plesec care a fost și invatator de studiu biblic, el a fost descris ca fiind inteligent, un om bun și plin de credință, in care invata sa ne iertam dusmanul.

Un al apropiat declară:

„Am mai vorbit cu Jared de multe ori și el ar spune că nu-i era frică. Ii spuneam mereu” Jared, fii atent pe străzi „. El mi-a zis: „Nu mi-e frica, stiu unde merg” si el spune ca „a murii este un castig”, ca si cum n-ar avea probleme cu ideea de a fi persecutat pentru Evanghelie. El a era sigur că dacă i s-ar fi întâmplat ceva, el va fi bine, va ajunge in cer „, a adăugat el.

Amante Crawley a spus că tanarul Plesec a adus oameni la credinta, la Dumnezeu.

„El mi-a aratat calea catre lumina si cat de bun este Domnul, a iubit pe toata lumea, de aceea nu inteleg de ce cineva a comis asa ceva. A fost o persoană iubitoare „, a spus Crawley.

„Jared, el a fost adevarat crestin, a iubit pe Domnul cu toată inima, dorinata lui a fost să-i aducă oameni la el, a vrut să o facă în orice „, a împărtășit Diane Schaffer, unul dintre verișorii săi.

El ar fi vrut ca oamenii să afle si ce ar trebui să facă și cum să-și trăiască viața, a fost o persoană minunată.” Articol preluat de la Christian Post. Tradus si adaptat de: Logosul.ro

Dumnezeu sa-i mangaie familia si sa ridice alti lucratori crestini și mai devotati

AMIN!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un pastor sa deghizat in cerșetor iata reactia AȘA zisilor crestini

Pastorul american Jeremiah Stepeek s-a mascat intr-un cersetor murdar si s-a dus la serviciul divin ...