„Iisus îmi ghidează viața” a spus regina Elisabeta în mesajul transmis de Crăciun

„De Crăciun, atenția noastră se îndreaptă către nașterea unui copilaș. Milioane de persoane îi urmează astăzi învățăturile și au găsit în El lumina după care își ghidează viața. Eu sunt una dintre ele.”

În fiecare an, în această perioadă a anului, liderii fiecărui stat adresează mesaje de Crăciun cetățenilor lor. Regina Elisabeta a-II-a a Marii Britanii este veterană în ceea ce privește acest tip de mesaje. Urmând exemplul tatălui ei, primul său mesaj de Crăciun a fost transmis la radio în anul 1952 iar în anul 1957 discursul său a apărut la TV pentru prima dată.

Regina a susținut discursul de Crăciun duminică. Mesajul a fost filmat în camera Regency din Palatul Buckingham. Tema mesajului de anul acesta s-a numit „inspirație”.

În mesajul de 7 minute, regina de 90 de ani a spus că exemplul lui Isus ajută oamenii să vadă importanța gesturilor mici făcute cu o dragoste mare.

Ea a încurajat populația Marii Britanii să continue să facă acte mici de bunătate cu o dragoste mare.

„De Crăciun, atenția noastră de îndreaptă spre un copilaș care s-a născut acum 2000 de ani. A fost cel mai umil început din istorie, iar părinții llui, Iosif și Maria, nu s-au crezut importanți.

Isus Cristos a fost un necunoscut în cea mai mare parte a vieții lui și nu a călătorit niciodată într-o țară îndepărtată. El a fost respins și blamat de mulți, chiar dacă nu a făcut niciodată nimic greșit. Și totuși, milioane de oameni îi urmează astăzi învățăturile și lumina Lui le ghidează viețile. Eu sunt una dintre acele persoane deoarece exemplul lui Isus mă ajută să văd importanța gesturilor mici făcute cu o dragoste mare.

Mesajul Crăciunului ne amintește că inspirația este un cadou care trebuie atât dăruit, cât și primit și că dragostea este la început micuță, însă devine mare pe parcurs.”

Nu este prima dată când regina Elisabeta își declară public credința în Isus. Ea a publicat în aprilie o carte cu ocazia zilei sale de naștere, cu titlul „The Servant Queen and the King she serves”.

„Am fost și sunt foarte recunoascătoare pentru rugăciunile voastre și lui Dumnezeu pentru dragostea Lui statorinică. Am văzut credincioșia Lui de-a lungul vieții mele” a scris ea în carte

Sursă: Evangelical Focus  

Sursa: aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un pastor sa deghizat in cerșetor iata reactia AȘA zisilor crestini

Pastorul american Jeremiah Stepeek s-a mascat intr-un cersetor murdar si s-a dus la serviciul divin ...