FRUMUSETE SI VITALIATE PRIN TERAPIA CU APA

Oricat de mult ai uri sintagma “obligatoriu doi litri de apa pe zi”, ti-ai dat seama cu siguranta ca te simti mai plina de viata si mai fresh in zilele in care te supui regulii. Iata cateva motive excelente de a descoperi “pe viu” avantajele terapiei cu apa.

TERAPIA CU APA

1. Te scapa de dureri de cap.
Bea un litru de apa si migrena o sa dispara – cele mai multe dureri de cap se datoreaza deshidratarii.

2. Regleaza metabolismul.
Bea apa si scapa de kilele in plus – aceasta accelereaza arderile in organism.

3. Scapi de disfunctiile digestive.
Dupa 3 pahare, totul va merge struna pentru ca apa “curata” organismul.

4. O piele mai frumoasa.
Apa elimina rapid toxinele din corp.

CUM PROFIȚI DE TOATE BENEFICIILE

O excelenta modalitate de purificare si baza terapiei cu apa o reprezinta cantitatea mare consumata pe stomacul gol, imediat ce te trezesti.
Specialistii recomanda aproximativ 1,5 litri, adica echivalentul a cinci pahare. In restul zilei, poti bea atunci cand simti nevoia. S-ar putea ca la inceput sa faci 3-4 vizite pe ora la toaleta, dar oamenii de stiinta te asigura ca, de indata ce organismul tau se va obisnui cu acest procedeu, totul va reveni la normal.

S-ar putea sa ti se para o cantitate enorma, mai ales ca apa trebuie bauta neaparat pe stomacul gol pentru cele mai bune rezultate.
Incearca sa te obisnuiesti facand mici pauze intre doua pahare, si vei vedea ca nu vei mai considera ca sunt atat de multe.

Nu te spala pe dinti inainte de a bea si nu consuma nici un fel de aliment timp de o ora dupa.
De asemenea, e recomandat sa nu consumi bauturi alcoolice in noaptea precedenta.

Inlaturarea stresului, pierderea kilogramelor in plus, energia si purificarea organismului sunt doar cateva dintre roadele pe care le vei culege dupa terapie daca urmezi intocmai sfaturile specialistilor.