FILIPINE: Ce s-a întâmplat cu o Tornadă atunci când oamenii au chemat NUMELE LUI ISUS

,,El S-a sculat, a certat vântul și a zis mării: „Taci! Fără gură!” Vântul a stat și s-a făcut o liniște mare.” Marcu‬ ‭4:39‬ ‭VDC‬‬

Ai văzut vreodată o tornadă cât un bloc de 20 de etaje care să dispară chiar din fața ta? Isus spune că cel care este în noi este mai mare decât cel care este în lume. Puterea lui este mai mare decât puterea celui rău.

Adu-ți aminte: puterea care l-a înviat pe Isus Hristos din moarte este în tine. Urmăriți acest videoclip și vedeți cum o biserică s-a rugat si a făcut o tornadă să dispară cu rugăciune și mustrare în numele lui ISUS. Acest lucru s-a întâmplat în Filipine!

Întrebare: Ce este puterea rugăciunii?Răspuns: Ideea că puterea este inerentă în rugăciune este foarte populară. Potrivit Bibliei, puterea rugăciunii este, foarte simplu, puterea lui Dumnezeu care aude și răspunde la rugăciuni. Aveți în vedere următoarele:

1.Dumnezeul cel Atotputernic poate face toate lucrurile; nimic nu este imposibil pentru El (Luca 1.37).

2.Dumnezeul Atotputernic Își invită poporul să se roage Lui. Rugăciunea către Dumnezeu trebuie făcută cu stăruință (Luca 18.1), cu mulțumire (Filipeni 4-6), cu credință (Iacov 1.5), în cadrul voii lui Dumnezeu (Matei 6.10), pentru gloria lui Dumnezeu (Ioan 14.13-14) și dintr-o inimă neprihănită față de Dumnezeu (Iacov 5.16).

3.Dumnezeul cel Atotputernic aude rugăciunile copiilor Lui. El ne poruncește să ne rugăm și ne promite că va asculta când vom face acest lucru. „Dar, în strâmtorarea mea, L-am chemat pe Domnul și am strigat către Dumnezeul meu: din locașul Lui, El mi-a auzit glasul și strigătul meu a ajuns până la El, până la urechile Lui.” (Psalmul 18.6).

4.Domnul Dumnezeu cel Atotputernic răspunde la rugăciuni. „Strig către Tine, căci m-asculți, Dumnezeule!” (Psalmul 17.6). „Când strigă cei fără prihană, Domnul aude și-i scapă din toate necazurile lor.” (Psalmul 34.17).

O altă idee populară este aceea că măsura de credință pe care o avem determină dacă Dumnezeu va răspunde sau nu la rugăciunile noastre. Totuși, uneori Dumnezeu ne răspunde la rugăciuni, în ciuda lipsei noastre de credință.

În Faptele Apostolilor 12, biserica se roagă pentru eliberarea lui Petru din închisoare (v.5) și Dumnezeu le răspunde la rugăciune (v. 7-11). Petru merge la poarta întâlnirii de rugăciune și bate, dar cei care se roagă refuză la început să creadă că este Petru cu adevărat. Ei se roagă ca el să fie eliberat, dar nu așteaptă cu adevărat un răspuns la rugăciunile lor.

Puterea rugăciunii nu curge din noi; nu sunt cuvinte speciale pe care le spunem sau felul special în care le spunem sau chiar cât de des le spunem. Puterea rugăciunii nu se bazează pe o anumită direcție spre care suntem îndreptați sau pe o anumită poziție a corpului nostru.

Puterea rugăciunii nu vine din folosirea artefactelor sau a icoanelor sau a lumânărilor sau a bobilor. Puterea rugăciunii vine de la Cel Omnipotent, care ne aude rugăciunile și care răspunde la ele. Rugăciunea ne pune în legătură cu Dumnezeul cel Atotputernic și trebuie să așteptăm rezultate mărețe, fie că El alege să ne îndeplinească petițiile sau ne refuză cererile.

Oricare ar fi răspunsul la rugăciunile noastre, Dumnezeul căruia ne rugăm este sursa puterii rugăciunii și El poate și ne va răspunde potrivit cu voia Sa perfectă și la timpul Său.

Urmăriti materialul video:

Anunt important: Pentru că reteaua de socializare ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri si incurajari crestine

Vă rugăm să ne sprijiniți trimițând mărturii sau îndemnând persoanele cunoscute dumneavoastră care au avut parte de marturii.

Mărturiile pot fi complet anonime și garantăm că datele personale sau datele de contact ale celor care le vor trimite nu vor fi făcute publice, decât dacă ei solicită aceasta.

Vă rugăm să oferiți doar mărturii complet adevărate, deoarece spunerea adevărului și numai a adevărului este plăcut in ochii Lui Dumnezeu.

Fiti binecuvântati!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Denzel Washington spune că citește Biblia în fiecare zi și are o experiență spirituală

Denzel Washington, a vorbit despre valorile sale creștine a asigurat că citește Biblia în fiecare ...