Fiica lui Billy Graham: „Tatăl meu a trăit mesajul pe care l-a propovăduit” Povestire emoționantă

Fiica evanghelistului Billy Graham, a vorbit după moartea tatălui său, afirmând că atunci când se gândește la el, el nu-și amintește doar de marele predicator care a adunat mulțimi pentru a auzi Cuvântul lui Dumnezeu, ci și de omul simplu care a fost in fiecare zi.

Anne Graham Lotz, a subliniat viața publică a tatălui său ca exemplar. „Moștenirea tatălui meu cuprinde lumea…și îmi înconjoară propria viață.” Când mă gândesc la asta, nu mă gândesc la Billy Graham ca figură publică, mă gândesc la tatăl meu, ca fermier iubitor cu inimă, care era întotdeauna, care îi iubea copiii, câinii și pisica lui,

care știa despre vreme și despre când a trebuit să facă evenimentele lumii, purta blugi vechi albastru, pulovere confortabile și un capac de baseball, îi plăcea cafea fierbinte, era interesat de tot și de toată lumea, de la mic la mare, își amintea de detalii chiar și un computer ar avea dificultăți în a-și aminti „, a spus el.

Lotz continuă, lăudând umilința și rădăcinile tatălui său, observând că faimosul Graham, care a dus milioane la Domnul prin cruciadele și organizațiile sale, nu uită că tatăl său era fermier de produse lactate.

„Această umilință, acea concentrare și credincioșie față de chemarea lui Dumnezeu pe viața pe care mi-aș dori-o”, spune ea.

Lotz îi laudă și pe mama ei, o femeie profund pasionată, pentru influența ei asupra vieții lui Lotz și a lui Graham.

Dacă credința ar fi fost strict de dragul aparenței, spune Lotz, ar fi fost oprită cu mulți ani în urmă. Dar adevărata devoțiune a familiei Graham a provocat renaștere în întreaga lume.

Când mă gândesc la el, nu mă gândesc la Billy Graham ca figură publică, mă gândesc ca la tatăl meu, ca la un fermier cu inimă, care el a fost mereu iubitor, care îsi iubea copiii, pisicile si cațeii lui, care știa despre vreme și despre când a trebuit să facă evenimentele lumii,

purta blugi vechi de culoare albastru, pulovere confortabile și avea sapca de baseball pe cap, îi plăcea cafeaua fierbinte, era interesat de tot și de toată lumea, de la mic la mare, își amintea de detalii chiar mai bine decat un computer care putea ar avea dificultăți în a-și aminti”, a spus ea pentru Premier Play

Anne Graham, care este și ea o evanghelista, educatoare și scriitoare, a evidențiat cum este imposibil să nu-ti amintiști mesajele pe care tatăl ei le-a predicat, nu numai din cauza frumuseții și a efectului impresionant pe care la generat, ci și datorită faptului că au slujit vieților oamenilor care le-au trăit in adevăr.

„Dar când mă gândesc la asta, mă gândesc și la mesajul său, pentru că era scufundat în el, înfășurat în el”. El a trăit mesajul pe care l-a propovăduit … un simplu om care a răspuns la dragostea lui Dumnezeu, punându-și credința în Isus, având certitudinea că păcatele sale au fost iertate și că el a avut viață veșnică „, a amintit ea.

„Îmi amintesc întotdeauna cuvintele lui Isus pe care le-am menționat când am vestit:”Eu sunt Calea, Adevărul și Viața. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine. Pe baza a ceea ce a spus Isus, sunt sigur că tatăl meu este cu Dumnezeu în paradis.

Tatăl meu nu numai că l-a vestit pe Isus ca singura cale spre Dumnezeu, el a trăit prin Cuvântul Adevărului, în public si l-a amvonul dar și în viața privată, în spatele ușilor „Acum, el se bucură de viață lângă Tatăl Ceresc” a adăugat ea.

Anne a afirmat că moartea tatălui ei nu este doar o perioadă de regret, ci de progres și de unire. „În timp ce este absent din punct de vedere fizic și vocea lui este tăcută, sunt convins că mesajul său va continua să strălucească de-a lungul generațiilor viitoare”, a spus ea.

Anne Graham a recunoscut că lacrimile pentru moartea tatălui ei sunt inevitabile, dar ea a mai spus că este dispusă să continue moștenirea evanghelistului. „Chiar dacă lacrimile mele nu se mai opreau nesfârșite, am propus în tăcere să-mi dau viața pentru a continua lucrarea lui Dumnezeu. Ai face același lucru?” A intrebat ea.

Citeste și MIRACOL: O femeia paralizată a inceput sa merga din nou după rugăciunea soțului ei

Citeste și Ce crede presedintele Donald Trump despre Isus Hristos si despre Biblie? Este o chestiune arzatoare pentru multi.O carte despre credinta lui

Citeste și Dupa 534 de zile In spatiu, Astronautul Jeff Williams Revine cu o mai mare credinta: „Am vazut lucrarea unui Dumnezeu Infinit”

Anunt important: Pentru că facebook ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie!  Va asteptam in grupul acesta: Stiri și Incurajari crestine

Tradus si prelucrat de logosul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un pastor sa deghizat in cerșetor iata reactia AȘA zisilor crestini

Pastorul american Jeremiah Stepeek s-a mascat intr-un cersetor murdar si s-a dus la serviciul divin ...