„Fără parteneriatul soției mele, lucrarea mea ar fi fost imposibilă”, spune Billy Graham

Miercuri (14), lumea a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților, o zi care sărbătorește ceea ce este cunoscut în toată lumea ca Ziua Îndrăgostiților. După ce a petrecut 63 de ani împreună cu soția sa, evanghelistul Billy Graham a învățat principii prețioase despre căsătorie pe care și le amintește la această dată.

„Fără parteneriatul și încurajarea lui Ruth de-a lungul anilor, munca mea ar fi fost imposibilă”, a spus Billy Graham despre soția sa , care a murit în iunie 2007. „Am fost chemați de Dumnezeu ca o echipă”.
Billy Graham și Ruth McCue Bell s-au căsătorit la data de 13 august 1943.

Ea a participa la evanghelizare ori de câte ori putea, în cele mai multe cazuri – la evenimente cu lideri importanți care lucra pentru a sprijini victimele dezastrelor naturale – dar cele mai multe ori ea a trebuit să rămână acasă să aibă grijă de familie.
-Nu pot ține pasul cu omul.

De fapt, ducându-mă la o întâlnire evanghelică este ca un general care îsi ia soția să lupte cu el. Cele mai fericite momente împreună sunt acasă sau în vacanță „, a spunea Ruth Graham acum câțiva ani.

Deși Billy Graham a văzut milioane de oameni care se îngrămădeau să vină la Isus Hristos la evanghelizarile sale, de multe ori luându-și la revedere de la familia sa nu era niciodată un moment ușor. „Deseori, doream să nu mai merg pe calea de misiune, lacrimile îmi țâșnesc pe obraji, fără să vreau”, își amintește el.

Privind la importanța căsătoriei, Graham o consideră pe soția lui cel mai mare consilier spiritual. „Când vine vorba de lucrurile spirituale, soția mea a avut cea mai mare influență asupra slujirii mele”, a spus el.

„Ruth și cu mine nu aveam o căsătorie perfectă, dar am avut o lungă căsătorie fericită.” Înțelegerea celor doi a fost întotdeauna mult admirată de copiii lor. „Dependența lor de Dumnezeu a fost evidentă – lumina mamei mele era aprinsă până târziu seara și dimineața se trezea devreme, ea studia Biblia și se ruga.

Și tata, chiar dacă lumea l-a apreciat ca pe un om drept și grozav și mulți l-au căutat ca să-i sfătuiască, el a îngenuncheat și l-a întrebat cu umilință pe Domnul pentru călăuzirea și răspunsul Lui. Prim toate aceste am descoperit ca atunci când incepem căutarea lui Dumnezeu, nu este un semn de slabiciune, ci un semn de putere”, a spus Anne Graham Lotz fiica lui.

Graham a subliniat cât de importanta este alianța de nunta si de neclintit. „Căsătoria nu este doar o convenție socială sau un obicei legal. Căsătoria vine de la Dumnezeu și este unul dintre cele mai mari daruri pentru noi. Când vor veni momente de stres sau de înșelăciune (și vor veni), amintiți-vă că Dumnezeu v-a unit și că voi v-ați făcut jurămintele de căsătorie nu numai unul altuia, ci și Lui. ”

Citește și:

1. MARTURIE: Teroriștii au rămas socați când au văzut cum îngerii protejau un creștin

2.Sylvester Stallone vorbește despre Isus

3.MĂRTURIE PUTERNICA: Fiica unui conducator musulman L-a acceptat pe Isus Hristos: Totul A Pornit De La Un Verset Biblic

4.MĂRTURIE PUTERNICA: Fiica unui conducator musulman L-a acceptat pe Isus Hristos: Totul A Pornit De La Un Verset Biblic

Vă rugăm să ne sprijiniți trimițând mărturii sau îndemnând persoanele cunoscute dumneavoastră care au avut parte de marturii.

Mărturiile pot fi complet anonime și garantăm că datele personale sau datele de contact ale celor care le vor trimite nu vor fi făcute publice, decât dacă ei solicită aceasta.

Vă rugăm să oferiți doar mărturii complet adevărate, deoarece spunerea adevărului și numai a adevărului este plăcut in ochii Lui Dumnezeu.

Fiti binecuvântati!

Sursa: Acontecer Cristiano – Tradus si prelucrat de logosul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Fiica lui Billy Graham: „Tatăl meu a trăit mesajul pe care l-a propovăduit” Povestire emoționantă

Fiica evanghelistului Billy Graham, a vorbit după moartea tatălui său, afirmând că atunci când se ...