ESTE PUTERE ÎN SANGELE LUI ISUS!

Domnul mi-a vorbit din nou despre puterea sângelui Său. Si am simțit ca să scriu aceste rugăciuni pe care trebuie sa le folosim în rugăciunile noastre.

“Tatăl meu ceresc, în Numele și autoritatea Domnului Isus, eu cer, invoc Sângele lui Isus peste trupul, sufletul si duhul meu.
Invoc sângele lui Isus împotriva oricărui virus, oricarui demon care ar încerca ca să vină împotriva mea.

Cer sângele lui Isus împotriva oricărui om rău sau cu intenții rele care ar putea veni împotriva mea sau a familiei mele.

Cer sângele Lui Isus împotriva oricărui plan al celui rău, accidente sau catastrofe care ar putea veni împotriva mea și a familiei mele.
Cer sângele Domnului Isus împotriva oricărei boli, viruși, neputințe, dureri care ar putea veni împoriva mea sau a familiei mele.
Tată ceresc, acum am totala încredințare că sângele Domnului Isus mă va proteja în întregime, de orice rău, de orice atac, de orice plan al celui rău.

Cred din toată inima căci este mare putere în Sângele Lui Isus.
Îti mulțumesc Tată, îți multumesc Doamne Isuse de puterea, eliberarea și proctecția pe care mi-o dai prin Sângele Tău sfânt și curat.Amin!”

Suntem conștienți că avem un rău vrăjmaș, de aceea să ne întărim credința în puterea Sângelui lui Isus, și să ne rugăm cu el în toate amănuntele. Aceste rugăciuni, nu trebuiesc spuse ca o poezie, ci trebuie să reflectezi asupra înțelesului și puterii care este în sângele Domnului Isus. Tu trebuie să ai o relație curată și plină de dragoste cu Mântuitorul care și-a vărsat sângele în chinuri mari, ca astăzi tu să trăiești, să fi iertat, și să îl poți folosi pentru protecția și binecuvântarea ta.

Oricine și oricând putem veni sub atacurile celui rău. De aceea trebuie să fim conștienți de puterea rugăciunii, când cerem sângele Domnului Isus, peste noi și situațiile prin care trecem.Aceasta cere multă veghere, o viață curată și plină de lumina și puterea Cuvântului Sfânt.

Să cerem sângele Domnului Isus peste mașina noastră, căci ne va proteja de accidente, de hoți, de pană, de radar, etc.
Cerând sângele Domnului Isus peste finanțele noastre, ne va proteja de orice înșelătorie, care încearcă să ne fure într-un fel sau altul.

În același timp avem dreptul ca să cerem înapoi de șapte ori, ceea ce ni s-a furat prin minciună și înșelăciunea oamenilor conduși de cel rău.

Să cerem sângele Domnului peste casa noastră, locurile de muncă, ca să ne protejeze de foc, hoți, catastrofe naturale, etc.

Să cerem sângele Domnului peste copiii noștri ca să fie protejați de păcate, accidente, boli, influențe negative, abuzuri sexuale, etc.
Să cerem protecția sângelui Isus peste mintea și inima noastră, peste planurile noastre, peste sentimentele noastre, ca să fim păziți și ocrotiți, știind că avem un rău vrăjmaș care urlă ca un leu și caută pe cine să înghită.

Să avem totala încredințare că Domnul Isus este cu noi, este de partea noastră, și semnul sângelui, îl va face pe cel rău să plece, ca și îngerul nimicitor când a venit ca să omoare pe întâiul născut , din vremea lui Moise și Faraon.

Este putere în Sângele lui Isus, să declarăm aceasta în fiecare zi.

Este indicat, ca sa luam cina in fiecare zi cu reverenta, credinta si bucurie.