„Dumnezeu și-a trimis îngerii să mă salveze”-Mărturia unui pastor care a supraviețuit miraculos

Un pastor a supraviețuit în mod miraculos prăbușirii unui avion, în acest accident care ar putea fi urmat de o tragedie, dar care a devenit o mărturie a credinței puternice a lui  în Dumnezeu. 

Pastorul australian Paul White a fost trimis în misiune de Misiunea Baptiste, unde au apărut niște probleme mecanice care au cauzat prăbușirea avionului, în pădurea de stat la Auburn, Queensland. 

Pastorul a supraviețuit impactului greu și nu a suferit răni grave . „A fost un miracol”, a spus el. 

Imaginile după accident arată că cabina a fost complet distrusă. White, în vârstă de 66 de ani el a spus: „Domnul a trimis cel puțin o duzină de îngeri să mă salveze și îi sunt recunoscător că am rămâs în viață „. 

Descrie momentele de dinainte de prăbușire ca fiind tensionate, unde avea nevoie să ia o decizie foarte rapidă. Accidentul cu pământul a provocat distrugerea aeronavei și în ciuda semnalului rău, a reușit să trimită un mesaj prin radio pentru ajutor.

În ciuda întregii sale experiențe ca pilot misionar, White spune că Dumnezeu l-a protejat. „Fiind un om de credință care Îl iubesc pe Domnul, precum și pastor și capelan, eu în mod natural îmi pun toată credința în mâna Domnului „. Mă uit la acest avion și văd că n-aș fi putut supraviețui fără mila Sa.” 

Salvatorul lui Shayne White, care a luat pastorul cu un elicopter, a spus că el a fost surprins pentru că el era încă în viață .“ Acest tip de impact tinde să aibă un rezultat mult mai rău „.

Slava e a lui Dumnezeu si El este bun și plin de îndurare!

Așa este că Dumnezeu este minunat? Vă rugăm să împărtășiți și cu cei dragi această mărturie.

Vă rugăm  să ne scrieți părera dvs!

Fiți binecuvăntați! Amin!