Dumnezeu face și azi minuni – O femeie oarbă își recapată vederea după ce a fost botezată (Video)

ITALIA – O femeie orbă slăvește pe Dumnezeu după ce și-a recăpătat vederea miraculos după ce a fost botezată, după cum ne arată un video împărtășit de un pastor francez.

Evenimentele au avut loc pe o plajă în orașul italian Catania , din Sicilia, unde a fost efectuat un  botez în masă pe care o organizase o biserică. Era o femeia orbă pe nume Enza Tomaselli, care a mers pentru a fi botezată.

La intrarea în apă, femeia era foarte încântată de pasul de credință pe care urma să-l facă în mod public. După câteva recomandări din partea pastorului Lombardo, am continuat să efectuăm botezul, dar s-a întâmplat un eveniment neașteptat, Când femeia a ieșit din apă, ea a rămas încremenită și surprinsă și a spus cu glas tare: „Pot să văd!”.

Confruntată cu această situație, pastorul a dat ” slavă lui Dumnezeu ” și, împreună cu colaboratorii care erau acolo, s au bucurat din cauza a ceea ce s-a întâmplat.

Femeia se vede vizibil cât fericită a ieșit din apă spunând: ” Văd, văd „, în timp ce era cu o rudă care o aștepta pe mal.

Dumnezeu face si astăzi mari minuni!

Slava lui Dumnezeu străluceste în jurul nostru atunci când ascultăm de El.

Dacă v-a plăcut această mărturie vă rugăm să împărtăsiți și cu cei dragi această minune!

Dumnezeu fie slăvit! Amin

Sursa: tradus si prelucrat de Logosul.ro