Dumnezeu este un ajutor nelipsit pentru cei ce Îi cer ajutorul, la greu. Cheamă-L și tu când ți-e greu

“Cine este binecuvantat conform cuvintelor lui Isus? – “cei care plang” (Matei 5: 4). Invatam sa nu evitam pierderile, ci sa le acceptam in intregime. Ca raspuns la suferintele vietii, nu prin protest, ci prin alt mod, putem gasi ceva neasteptat pentru noi insine.

Prin invitarea lui Dumnezeu in dificultatile noastre, ne schimbam vietile si momentele triste, in bucurie si speranta. Cand ne vom opri sa ne mai tinem de viata noastra, vom putea fi in cele din urma mai mult decat am putea obtine pentru noi insine. Astfel vom cunoaste calea catre o iubire mai puternica catre cei apropiati, scrie randuripentrutine.eu.

Cum sa inveti sa traiesti astfel?

Multi dintre noi sunt tentati sa creada ca principalul lucru in suferinta este sa scape de durere. Vrem sa o evitam cu orice pret.

Cu toate acestea, in momentul cand invatam sa trecem prin suferinta in loc sa o evitam, incepem sa reactionam intr-un mod complet diferit. O lasam sa ne invete. Incepem chiar sa vedem cum le poate folosi Dumnezeu pentru un scop mai semnificativ.

Dintr-o neplacere sau un blestem care trebuie evitate cu orice pret, suferinta se transforma in altceva, intr-o cale spre satisfactie si plinatati mai puternice. In general, durerea este o intalnire cu ceea ce ne doare, in prezenta Celui care este capabil sa ne vindece.”

Henri Nouwen: “In bucurie, intoarce-mi plansul”