DOI PESCARI

Doi oameni s-au dus la pescuit. Unul din bărbati era un pescar cu experienţă, celălalt un incepator. De fiecare dată când pescarul cu experimenta prindea un peşte mare,
el il punea într-un recipient cu gheata să-l păstreze proaspat.

Ori de câte ori pescarul neexperimentat prindea un peşte mare, el il arunca înapoi. Pescarul cu experienţă a vazut acest lucru toată ziua si în sfârşit, obosit de a vedea aceste risipe de peşte intreba:
“De ce nu vă păstraţi pestii mari pe care ii prindeti si ii aruncati înapoi?”
Pescarul lipsit de experienţă a răspuns, “am doar o tigaie mica” 


Uneori, ca si acest pescar, noi aruncam înapoi planuri mari, vise mari, locuri de muncă mari şi posibilităti mai mari pe care Dumnezeu ni le dă , deoarece credinţa noastră este prea mica. Noi râdem de faptul că pescarul neexperimentat nu isi dadu seama că tot ce avea nevoie era o tigaie mai mare; însă cât de pregătiţi suntem noi pentru a mări dimensiunea credinţei noastre? Fie că este o problemă sau o posibilitate, Dumnezeu nu ne va da niciodată nimic mai mare decat putem tine? Se poate ocupa. Asta înseamnă că putem merge cu încredere în orice Dumnezeu aduce in drumul nostru “Pot totul in Christos, care ma intareste”, (Filipeni 4:13). 


Noi trebuie să credem şi sa plasam credinţa noastră în Dumnezeu care este izvorul vieţii noastre, nu este niciodata “peste” până ce Dumnezeu nu spune ca e “peste”.
Lăsaţi viata voastra pe Mana Lui Dumnezeu. 


Pana ce Dumnezeu pune o perioada de aventura cu El, credinţa trebuie să se pronunţe.
Imposibil nu este în vocabularul lui Dumnezeu, şi nu ar trebui să fie nici in al tau, nimic nu este prea mare pentru Dumnezeu. 


Nu mai spune Lui Dumnezeu ca tu ai probleme mari.
Spune problemelor tale ca ai un Dumnezeu mare!

Autor: MIHAI CIRITEL**BY GEORGIANA DEDU*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un pastor sa deghizat in cerșetor iata reactia AȘA zisilor crestini

Pastorul american Jeremiah Stepeek s-a mascat intr-un cersetor murdar si s-a dus la serviciul divin ...