Doar un singur pahar din această băutură consumat înainte de somn și veți scăpa de burtă

Doar un singur pahar din această băutură consumat înainte de somn și veți scăpa de burtă Minus 5 kilograme. Sună bine? Este o propunere tentantă înainte de a pleca la mare.

Savanții au observat că femeile adaugă kilograme în plus, absolut neîntemeiat, deoarece nu fiecare femeie are nevoie de antrenamente epuizante.

Multe modalități de slăbire sunt recunoscute drept eficiente: diete, exerciții, accelerarea metabolismului. Toate acestea acționează diferit, dar au același rezultat.

Probabil, v-ați dat seama că accelerarea metabolismului este o variantă mai puțin epuizantă. Fasingur.info vă propune un remediu eficient de accelerare a metabolismululi cu ajutorul unei singure băuturi.

O metodă ușoară de slăbire

Cel mai mare avantaj al acestei metode este că ea nu dăunează în nici un fel. Beți și slăbiți – iată toată strategia. Veți scăpa și de kilogramele în plus, și de toxinele din organism. Se va îmbunătăți starea generală a organismului datorită detoxifierii. Iată rețeta care arde grăsimile pe bază de lămâie și ghimbir.

Aveți nevoie de:

1 linguriță de praf de ghimbir

1 lămâie

1 legătură de pătrunjel

0.5 l de apă

1 priză de scorțișoară

1 lingură de oțet

Rețeta băuturii pentru slăbire

Adăugați toate ingredientele într-o cratiță cu apă fierbinte (mărunțiți lămâia și pătrunjelul).

Fierbeți toată compoziția 5-10 minute. Strecurați băutura, turnați-o într-un alt vas și lăsați să se răcească. Se recomandă păstrarea băuturii în frigider. Consumați câte 150-200 ml, o dată în zi, înainte de somn. Acest remediu va accelera metabolismul pe timpul nopții, iar rezultatul se va vedea în câteva săptămâni.

Produsele pentru această băutură nu sunt alese la întâmplare. Lămâia stimulează digestia, iar înainte de somn nu trebuie să rămână în stomac mâncare grea, deoarece se digeră foarte greu.

Pătrunjelul este cunoscut ca un remediu diuretic. El ajută la eliminarea umflăturilor și la eliminarea surplusului de lichid.

Țineți minte că reținerea de apă în organism nu este benefică.

Beneficiile ghimbirului în lupta cu kilogramele în plus este deja cunoscută. Proprietățile antiinflamatoare vor regla digestia și vor elimina paraziții, depunerile de toxine în zona intestinului gros. Ghimbirul este folositor atât proaspăt, cât și uscat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un pastor sa deghizat in cerșetor iata reactia AȘA zisilor crestini

Pastorul american Jeremiah Stepeek s-a mascat intr-un cersetor murdar si s-a dus la serviciul divin ...