Denzel Washington spune că citește Biblia în fiecare zi și are o experiență spirituală

Denzel Washington, a vorbit despre valorile sale creștine a asigurat că citește Biblia în fiecare zi. „Am citit Biblia în fiecare zi, și am citit zilnic Cuvântul“ a dezvăluit actorul într-un interviu. „Am citit ieri ceva grozav. El a spus: „Noi aspirăm să facem o viață buna, dar trebuie sa dorim să facem diferență.

„Actorul a spus, de asemenea, povestind despre o experiență sa cum a simțit Duhul Sfânt în timpul unui serviciu din Biserica de Vest din Anglia a lui Dumnezeu în Hristos (Biserica lui Dumnezeu a lui Dumnezeu în Hristos).

Asta a fost acum treizeci de ani, în biserica în care el încă mai participa. Ministrul predica:”Lasă-l pe Dumnezeu inima ta. Am spus că voi duce la el.” Actorul descrie o experiență fizică și spirituală, unde a simțit mai întâi Duhul Sfânt. „Și am avut această experiență fizică și spirituală extraordinară. Ceea ce m-a speriat.”a dezvăluit la Washington. „Am plâns, transpiram si obrajii mei parca au explodat. Am fost curățit.”

Experiența speriat atât de rau actorul, care a recunoscut ca a sunat pe mama ei.

„A fost prea intens. Aproape am căzut.” a spus la Denzel Washington. „Am sunat-o pe mama și mi-a spus că eram umplut cu Duhul Sfânt. Ma gandeam: Asta înseamnă că nu pot bea vin din nou.”

Multiplul câștigător al premiilor Oscar el a apărut în filme, in anul 1977 acesta a fost anul lui de debut, acesta a fost menținut de-a lungul anilor ca un actor bun, dar puțini il pot auzi să vorbească despre credința creștină. Deși într-un interviu anterior cu Beliefnet, Denzel Washington a vorbit despre importanța spiritualității, nu numai despre viața lui, dar, de asemenea si despre cariera sa.

„Spiritualitatea este important în fiecare aspect al vieții mele“, a spus la Washington. „Vreau să spun, de asta am ajuns aici. Asta este ceea ce m-a binecuvântat să fac.”

Citeste și Dupa 534 de zile In spatiu, Astronautul Jeff Williams Revine cu o mai mare credinta: „Am vazut lucrarea unui Dumnezeu Infinit”

Citeste si Omul se prăbușește la pământ atunci când încearcă să omoare pe pastor în timpul slujbei (Video)

Citesge și Descoperirea fantastică în Israel: dovada existenței profeției lui Isaia

Citeste și Ce fac dacă am datorii?Există o problemă cu datoriile din punct de vedere scriptural?

Citeste si Denzel Washington: „Puneti-L pe Dumnezeu pe primul loc in tot ceea ce faceti”.

Vă rugăm să ne sprijiniți trimițând mărturii sau îndemnând persoanele cunoscute dumneavoastră care au avut parte de marturii.

Mărturiile pot fi complet anonime și garantăm că datele personale sau datele de contact ale celor care le vor trimite nu vor fi făcute publice, decât dacă ei solicită aceasta.

Vă rugăm să oferiți doar mărturii complet adevărate, deoarece spunerea adevărului și numai a adevărului este plăcut in ochii Lui Dumnezeu.

Anunt important: Pentru că facebook ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri și Incurajari crestine

Tradus si prelucrat de logosul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un pastor sa deghizat in cerșetor iata reactia AȘA zisilor crestini

Pastorul american Jeremiah Stepeek s-a mascat intr-un cersetor murdar si s-a dus la serviciul divin ...