Denzel Washington: „Puneti-L pe Dumnezeu pe primul loc in tot ceea ce faceti”.

Cunoscutul actor american Denzel Washington a tinut recent un discurs in fata absolventilor unei facultati din New Orleans, incurajandu-i astfel: „Puneti-L pe Dumnezeu pe primul loc in tot ceea ce faceti”.

Actorul s-a adresat absolventilor Universitatii Dillard, unde a primit un titlu onorific de doctorand. „Tot ceea ce am este prin harul lui Dumnezeu. Acesta este cadoul Lui pentru mine”, a spus Denzel dupa care i-a indemnat pe absolventi: „Astazi este inceputul restului vietii voastre.

Nu uitati ca traiti doar o singura data, asa ca faceti ceea ce va place. Sa nu va fie teama sa visati frumos, dar stiti ca visele neimplinite sunt doar simple vise. Atingeti-va obiectivele pe care vi le-ati propus in viata”.

Referindu-se la viata sa, actorul a spus: „L-am primit pe Dumnezeu in viata mea si El m-a invatat ce-i umilinta”.

Denzel a transmis absolventilor ca ar trebui sa nu se sperie de „teama de a face greseli” atunci cand incearca sa-si atinga obiectivele, dar le-a reamintit ca „indiferent cat de multi bani ar castiga si oricat de sus ar ajunge”, exista ceva mult mai important: sa traiasca o viata de rugaciune si recunostinta fata de Dumnezeu”.

„Cadeti pe genunchi si spuneti Domnului multumesc pentru tot. Multumesc pentru mila ta, pentru parintii nostri, pentru dragoste, bunatate, pentru pace, prosperitate si fiti smeriti”, a conchis Denzel Washington.

Daca nu Il punem pe Dumnezeu pe primul loc, nimic altceva nu va functiona. Daca invatam sa aplicam legea lucrurilor dintai, atunci e uimitor cum vietile noastre pot sa functioneze atat de bine.

Nu ne vom găsi echilibrul umblând din poartă-n poartă cerşind înţelepciune. Nu vom găsi liniştea încercând să contrazicem pe toată lumea şi făcând pe atotştiutorii.

În toate pe care le vedem şi le auzim nu există altă Sursă decât cea Supremă. Că unde nu există Dumnezeu? Dacă Îl vom recunoaşte prin tot ajutorul pe care ni-l dă zi de zi şi pentru însăşi respiraţia noastră, ar trebui să Îi fim recunoscători.

Citește și MARTURIE: Chuck Norris – Citirea Bibliei m-a adus din nou la Hristos

Sursa: Acontecercristiano

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un pastor sa deghizat in cerșetor iata reactia AȘA zisilor crestini

Pastorul american Jeremiah Stepeek s-a mascat intr-un cersetor murdar si s-a dus la serviciul divin ...