De la moarte cerebrală, la viață! Dumnezeu încă face minuni!

SUA – Rudele s-au pregătit de înmormântare, dar el a revenit la viață, surprinzând pe toată lumea.
Scott Marr, în vârstă de 61 de ani, a suferit un accident vascular cerebral . Unul dintre copiii lui l-au găsit inconștient pe pat. Paramedicii au sosit și l-au dus la unitatea de urgență a Spitalului metodist.

„Medicii au spus ca este vorba despre un accident vascular cerebral grav „, a spus Preston Marr, fiica lui Scott. Marr a avut o umflatura semnificativa a creierului. Echipa medicală a constatat că era un caz inoperabil și de aceea rămânea doar să aștepte să vadă dacă Marr se va reface, sau nu.
„ Nu am putut face nimic pentru a repara sau interveni chirurgical, in seara asta ”, a declarat Dr. John Treves, neurochirurg, în clinica unde Marr era internat.

Fără semne de recuperare, diagnosticul de moarte cerebrală a fost inevitabil . Numai dispozitivele au ținut corpul lui Marr în funcțiune, când familia a luat decizia dificilă de a autoriza deconectarea mașinilor și donarea de organe.

„Nici unul dintre noi n-a vrut ca el să rămână în patul de spital mai mult decât este necesar”, a explicat Preston, fără să-și închipuie că tatăl său ar arăta semne de conștiență câteva ore mai târziu.

Scott Marr a prezentat semne de conștiență, surprinzând pe toată lumea . El a spus că s-a trezit și a văzut familia în jurul patului, plângând . „Am crezut literalmente că visez”, a spus fiica, amintindu-și momentul. „A fost momentul cel mai interesant din toate .”

Marr a revenit la viață, dar trebuie să se recupereze pe deplin, deoarece are dificultăți de a vorbi și de a se mișca , așa că a început un tratament cu fizioterapie și terapie logopedică. El crede că întoarcerea lui a fost lucrarea lui Dumnezeu.