David Wilkerson: Ce ziceți de profeția aceasta, care se împlinește astăzi?

”Văd o molimă care urmează să vină peste lumea aceasta, iar barurile, bisericile și guvernul se vor închide. Molima ca lovi New York-ul și îl va zgudui cum nu a mai fost zguduit vreodată. Această molimă îi va forța pe oameni care se roagă fără credință să facă rugăciuni radicale, iar citirea Bibliei și în pocăința lor se va afla strigătul omului către tronul lui Dumnezeu. După aceasta, va urma o a treia trezire care o să cuprindă America și întreaga lume. ”

A fost profețită în anul 1986 de omul care a salvat zeci de mii de oameni de la pierzanie și care a convertit mulți dealeri și consumatori de droguri ai New York-ului.

David Wilkerson este autorul cunoscutei cărți “Crucea si pumnalul”, a fondat Teen Challege (salvatoarea a mii de oameni dependenți de droguri chiar și astăzi, chiar și în România), a fondat Biserica non-denominațională (independentă) Times Square din NY, așadar un om sfânt, de încredere și cu un mare impact in societate.

Conform profeției sale, ne așteaptă o trezire spirituală. Este gata Biserica lui Cristos să primească și să ucenicizezi sufletele care se vor întoarce la Dummezeu?

Doamne ajută!

Citeste Psalmul 91