CUM SA TE PROTEJEZI DE ACEST VIRUS?

Am primit multe mesaje cu diferite intrebari, referitor la acest virus.

In primul rand trebuie sa stim ca acest virus este periculos mai mult pentru persoanele care deja au probleme de sanatate, mai ales cu plamanii si inima, si care au sistemul imunitar scazut.

Eu am avut sistemul imunitar foarte scazut, din prea multa suferinta si plans de cand a murit baiatul nostru…si de aceea a fost foarte usor sa vina la mine.
DAR, nu trebuie sa acceptati frica sau ingrijorarea.

-In primul rand avem nevoie mai mult ca oricand de PROTECTIA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU.

Avem nevoie sa cunoastem Cuvantul;
sa ne rugam cu Promisiunile Domnului,
sa ne incredem in El si sa-l aplicam in viata noastra.

-Avem nevoie sa-i cantam Domnului acum in camaruta cand nu ne vede nimeni, sa-L ADORAM si sa-i aducem toata lauda si inchinarea de care numai EL SINGUR DUMNEZEU MERITA.

Daca suntem sinceri, cei mai multi crestini cunosc Biblia ca si teorie, dar NU stiu cum sa o APLICE PRACTIC cand vine incercarea.Acum este timpul sa-l EXPERIMENTAM pe Dumnezeu, bazandu-ne pe fagaduintele Lui.

De aceea Domnul ne-a dat acum suficient TIMP ca sa MEDITAM ZI SI NOAPTE ASUPRA CUVANTULUI SAU, apoi Duhul Sfant ne intareste, ne lumineaza, ne da credinta, sa nu ne temem, chiar daca vom trece prin apa si foc sau prin valea umbrei mortii, PAHARUL NOSTRU ESTE PLIN MEREU , INCAT DA PE DEASUPRA. Adica, suntem atat de inradacinati in Puterea Dragostei Lui Dumnezeu prin Cuvantul Sau, incat nimic NU ne doboara, nimic nu ne sperie.

Haideti sa ne DESFATAM in Cuvantul Promisiunilor Domnului, care-s DUH si VIATA, care ne va intari in omul dinlauntru si atunci, va spun ca pacea si bucuria Domnului iti umple fiinta. Si chiar daca acest virus a venit si la tine, NU TE TEME!

Prin rugaciune si post,
prin cuvant, lauda si inchinare, si
apoi si prin sfaturi de sanatate, vei iesi biruitoare.

Nu uitati ca FRICA are cu ea pedeapsa. Dar noua Domnul nu ne-a dat un duh de frica, ci PUTERE, DRAGOSTE SI CHIBZUINTA(intelepciune)
FRICA e un demon care distruge cel mai mult viata omului, incepand cu sistemul imunitar.

IN DRAGOSTE NU ESTE FRICA, ne spune Cuvantul si am scris o carte cu acest titlu, sa o cititi sau sa o recititi in aceasta vreme grea si Domnul va va inviora.

-Ne trebuie si intelepciune, de a ne proteja, de a ne spala mereu pe maini, de a ne izola o vreme, si de a lua extra vitamine si tot ce-i natural pentru intarirea sistemului imunitar. Domnul vrea ca sa avem un templu (trupul nostru) curat si sanatos, si depinde si de noi cum il ingrijim.

Asa ca nu va temeti, Dumnezeu ne-a dat arme cu care sa ne protejam, si arme cu care sa rezistam, sa ne luptam si chiar sa scoatem inamicul afara din noi.

Domnul sa va intareasca, sa va atraga la partasie cu El si sa va umple de toata PACEA SI BUCURIA SA, PE CARE O DA CREDINTA.