Cum intră demonii? (7)

Demoni pot intra PRIN GREŞEALA PĂRINŢILOR

Copiilor le este oferită protecţie într-o familie creştină, unde soţul şi soţia trăiesc împreună în armonie în faţa Domnului, având o influenţă plină de dragoste asupra copiilor. Părinţii trebuie să creeze în familie o atmosferă în care pacea şi dragostea să fie din abundenţă şi copiii să se simtă în siguranţă. Copiii trebuie să fie învăţaţi şi instruiţi în căile lui Dumnezeu.

Efeseni 6:4 spune taţilor: „…creşteţi-i în mustrarea şi învăţătura Domnului”. Cuvintele greceşti pentru „mustrare” şi „învăţare” s-ar putea traduce prin „învăţare prin cuvânt” şi „învăţare prin fapte”.

Părinţii au responsabilitateade a împlini poruncile lui Dumnezeu cu privire la copiii lor. Ei au posibilitatea, prin sârguinţa lor, să-şi protejeze copiii lor de multe probleme şi să-I ferească de infiltrarea demonilor.

Îmi aduc aminte de ajutorul oferit unui tânăr care era tulburat de frica de a fi atacat. El şi-a dezvoltat această frică văzându-l pe tatăl său bătând-o mereu pe mama lui. De fiecare dată când cineva din apropierea lui îşi ridica braţul, el se retrăgea imediat speriat, luând o poziţie de apărare, chiar dacă nimeni nu intenţionase să-i facă ceva rău. Aceasta era o legătură demonică provocată de o greşeală a părinţilor.

Recent, am fost martor la o criză excesivă de furie a unui copil, datorată faptului că el nu reuşea să se impună asupra celorlalţi copii. Tatăl creştin a intervenit, dar a permis copilului să-şi continue accesul de furie fără să ia vreo măsură de disciplinare, deşi copilul provoca deranj oamenilor din jur. Tatăl părea complet neajutorat. Copilul era cel care avea controlul asupra situaţiei, şi nu tatăl lui. Cred că acest părinte era depăşit de situaţie.

El ar fi trebuit să adopte o atitudine fermă, care să oprească manifestarea copilului, învăţându-l pe acesta să nu mai facă astfel de lucruri şi să obţină din partea copilului un răspuns potrivit. Duhurile de mânie, gelozie şi altele pot intra în viaţa cuiva în momente ca acestea. Când mă rugam pentru oameni mai în vârstă să fie eliberaţi de astfel de duhuri, am văzut demonii manifestându-se prin crize de nervi sau isterie.

Stările tensionate între părinţi, cuvintele critice şi jignirile, neacordarea de grijă sau atenţie şi multe astfel de situaţii negative vor expune un copil în faţa pericolului atacului şi infiltrării demonilor. Există disponibilă multă literatură ajutătoare despre familia creştină, pe care părinţii ar fi înţelept să o citească.

Citeste in continuare: http://newshalom.net/2018/01/01/cum-intra-demonii-8/

Sursa: Alfa Omega

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un pastor sa deghizat in cerșetor iata reactia AȘA zisilor crestini

Pastorul american Jeremiah Stepeek s-a mascat intr-un cersetor murdar si s-a dus la serviciul divin ...