Cum intră demonii? (6)

Pot intra prim PRIN IGNORANŢĂ

Se întâmplă prea adesea ca demonii să între în vieţile noastre prin ignoranţă. Necunoscând tacticile acestor puteri care ni se opun şi nevăzându-i cu ochii noştri fizici, noi putem trăi ignorând existenţa acestor demoni. Un tânăr slujitor al Evangheliei a venit într-o zi să ne ceară sfatul. În timp ce căutam un răspuns din partea Domnului, noi am simţit călăuzirea să rupem legăturile de depresie şi auto-compătimire.

Acesta ne-a mărturisit ulterior că obişnuia să tragă draperiile de la camera unde stătea pentru a crea o atmosferă de obscuritate, alegea o muzică morbidă şi apoi se întindea pe podea lăsându-se cuprins de sentimente de auto-compătimire. El s-a deschis acestor duhurile rele prin ignoranţa sa.

În timp ce ne rugam pentru o altă femeie bolnavă, am descoperit un duh al morţii. În momentul când am mustrat acel duh, ea a căzut la pământ şi a fost eliberată. Ea m-a întrebat când a intrat acest duh în viaţa ei. Pentru că nu ştiam ce să-I răspund, i-am sugerat să-şi deschidă inima în faţa Domnului şi probabil va primi răspunsul.

Apoi, a venit la mine câteva zile mai târziu şi mi-a spus că a primit răspunsul căutat. Tatăl ei murise în urmă cu cinci ani şi la câteva zile după moartea acestuia, plângând copleşită de durere, şi-a dorit moartea. Datorită ignoranţei, a permis accesul duşmanului în viaţa ei printr-o mărturisire negativă.

Ori de câte ori sunt descoperite duhuri de moarte în viaţa cuiva, eu întreb aceea persoană dacă s-a gândit sau şi-a dorit vreodată să moară. Dacă acest lucru este adevărat (ceea ce se întâmplă în multe cazuri), atunci eu conduc aceea persoană într-o rugăciune de renunţare la acele cuvinte sau atitudini şi îi spun să-L declare pe Isus ca fiind viaţa ei, să aleagă să trăiască şi să-L urmeze pe Isus care este învierea şi viaţa; iar în cele din urmă, îi cer persoanei respective să se lepede de duhul de moarte.

Dacă cineva are un duh de moarte nu înseamnă că aceea persoană este moartă. Ci mai degrabă, acea persoană are în viaţa ei un duh care va încerca să-i scurteze firul vieţii. Acest duh de moarte va fi asociat de obicei cu alte duhuri, cum ar fi cel de infirmitate sau de sinucidere.

Este normal să fim îndureraţi când moare o persoană iubită şi nu este nimic rău în aceasta. Dar este foarte important să avem armura lui Dumnezeu şi să ne păstrăm protejaţi când pierdem pe cineva. Demonii care se aflau în persoana decedată vor căuta un locaş nou. Locul cel mai apropiat care îl caută este în membrii familiei, şi deseori ei găsesc o uşă deschisă din pricina durerii excesive cauzate de moartea acelei persoane. În momente de stres, noi trebuie să fim conştienţi de tacticile duşmanului şi să ne sprijinim pe puterea de susţinere a lui Dumnezeu.

Pe vremea când eram profesor la o şcoală creştină, am participat la înmormântarea bunicii unui elev. Mama acestuia, fiind copleşită de durere, a început să ţipeîn mod necontrolat şi atât de tare, încât membrii familiei au trebuit să-i vină în ajutor. Mi-a părut rău pentru ea, deoarece ştiam ce se întâmpla în lumea nevăzută.

Duşmanul profită de ignoranţa noastră. Să fim conştienţi de aceasta, pentru ca el să nu se poată furişa în viata noastră.

Citeste in continuare: http://newshalom.net/2018/01/01/cum-intra-demonii-7/

Sursa: Alfa Omega

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un pastor sa deghizat in cerșetor iata reactia AȘA zisilor crestini

Pastorul american Jeremiah Stepeek s-a mascat intr-un cersetor murdar si s-a dus la serviciul divin ...