Cum intră demonii? (5)

Conitnuare – PRIN CRIZE EMOŢIONALE

Demonii profită de orice perioadă de criză. Chiar fără să păcătuiască,o persoană poate fi copleşită şi ajunge sub o legătură demonică, prin simplu fapt că nu a ştiut cum să-şi păstreze echilibrul în timpul unei suferinţe.

O persoană care a fost aproape de înec, ar putea fi legată de frica de apă; o persoană care a fost atacată de câini, s-ar putea deschide faţă de frica de câini; o persoană care a avut un accident de maşină, s-ar putea deschide faţă de frica de condus; o persoană care a pierdut pe cineva iubit, s-ar putea deschide faţă de duhurile de amărăciune; un copil lăsat singur în casă, s-ar putea deschide faţă de duhurile de singurătate; o persoană care suferă din cauza unei boli grave, ar putea să fie copleşită de un duh de moarte.

Viaţa este plină cu momente de criză mai mari sau mai mici. Dar libertatea sau robia noastră sunt determinate de modul în care trecem prin aceste momente.

În timp ce mă rugam după cum simţeam că sunt călăuzit de Domnul pentru ruperea legăturilor de peste cei aflaţi la o întâlnire pentru eliberare, soţia unui pastor care se afla în primul rând, experimenta o mare eliberare. Am putut să discern că eliberarea era în domeniul de frică.

Puţin mai târziu, m-am îndreptat către ea şi am fost călăuzit în Duhul Sfânt spre legăturile de frică faţă de tunete.

Ea ne-a spus la sfârşitul acelei întâlniri că primele ei amintiri din perioada copilăriei erau acelea în care mama ei o ţinea în braţe, ascunzându-se amândouă sub pat, în timpul unei furtuni cu tunete. Mama ei era împietrită de frică din cauza tunetelor şi a fulgerelor de afară.Acea copilă nu păcătuise, dar nu a fost protejată în momente de criză, iar demonii au profitat de aceasta.

V-am împărtăşit deja despre aceea criză majoră din viaţa mea de la vârsta de şase ani, care a avut un impact negativ asupra personalităţii mele. Am avut nevoie de multă eliberare de sub puterea duhurilor care au intrat în viaţa mea la acel moment. Au existat de asemenea şi alte incidente pe care Domnul mi Le-a descoperit în timp ce mă învăţa cum să mă eliberez.

De obicei, comedia provoacă o parte sensibilă din mine. Fiind copil, miau plăcut mult personajele Stan şi Bran, iar în măsura posibilităţilor, am vizionat toate filmele lor. Savuram glumele lor în hohote de râs. Totuşi, îmi amintesc că într-un film, eroii mei erau urmăriţi de crocodili, fiind prinşi într-o peşteră.

Eram prea mic să pot face faţă acestei traume emoţionale. Am părăsit în fugă sala de cinema şi m-am aşezat tremurând pe trotuar. Acum realizez cum acel incident a permis ca frica să pună mai mult stăpânire peste viaţa mea.

Părinţi, vă indemn ca, fără să fiţi prea grijulii, să-I protejaţi totuşi pe copiii voştri, în special pe cei mai mici. Milioane de copii permit demonilor să intre în viaţa lor în timp ce vizionează programele de televiziune. În timp ce vizioneazăscene de violenţă şi lipsă de respect faţă de autoritate, fiind de acord cu ceea ce văd, ei se deschid pentru duhurile din aceste domenii.

Alţii se sperie şi sunt legaţi de duhuri de frică, aşa cum mi s-a întâmplat şi mie. Să nu ne fie teamă de duşman, dar să fim conştienţi de strategiile lui. Viaţa nu este un joc sau un parc neşfârşit de distracţii. Noi suntem în RĂZBOI!

O altă cauză a traumelor emoţionale la copii (şi la adulţi) sunt poreclele. O zicală veche care zice: „Băţul si pietrele pot să îmi rupă oasele, dar poreclele nu mă vor răni niciodată”, nu este adevărată.

Când un copil sau un adult este poreclit sau ironizat, dacă el nu ştie ce protecţie are în Isus, atunci el va fi rănit şi va fi vulnerabil în faţa duhurilor de respingere, dezamăgire, eşec, etc.

Poreclirea continuă a unei persoane sau excluderea ei din anumite activităţi poate duce la răni care vor oferi acces liber duşmanului. De asemenea, critica permanentă poate avea acelaşi efect.

Când suntem într-o situaţie de criză, noi ar trebui să ne aţintim privirea înspre Domnul Isus, fiind conştienţi de ceea ce demonii vor încerca să facă şi să menţinem cu tărie mărturia victoriei în mijlocul presiunilor. Când duşmanul a câştigat teren, noi ar trebui să-l mustrăm cu înţelepciune şi să ne eliberăm.

Citeste in continuare: http://newshalom.net/2018/01/01/cum-intra-demonii-6/

Sursa: AOTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un pastor sa deghizat in cerșetor iata reactia AȘA zisilor crestini

Pastorul american Jeremiah Stepeek s-a mascat intr-un cersetor murdar si s-a dus la serviciul divin ...