Cum intră demonii? (1)

Sunt diferite căi prin care demonii intră în vieţile noastre. Devenind familiari cu acestea, noi putem preveni şi împiedica intrarea lor.

  1. ÎN TIMPUL SARCINII

Duhurile rele sunt transmise adesea de la părinţi la copil, chiar înainte ca acesta să fie născut.

În timp ce mă rugam într-o zi pentru eliberarea unei mame, copilul ei în vârstă de trei luni care se afla cu noi în cameră, a început să plângă din ce în ce mai tare. Acest lucru se întâmplă adesea. Duşmanul încearcă să distragă atenţia celor care se roagă, întărâtându-i pe copii.

De obicei, eu încerc să nu mă las distras, dar de data aceasta am simţit călăuzirea să mă rog pentru acel copil. Am simţit prezenţa duhurilor de respingere şi am început să poruncesc acestora să plece. Copilul a căscat tare şi în mod repetat, spre surprinderea mamei, în timp ce duhurile plecau. Ea nu-şi mai văzuse niciodată copilul căscând în felul acesta.

Ar putea să pară ciudat, ca un copil de trei luni să aibă duhuri de respingere, în special în cazul unuia care s-a născut într-o familie bună, cu părinţi care l-au iubit şi s-au bucurat de naşterea lui. Dar în acest caz, mama era aceea care avea legături de respingere, iar duhurile au fost transmise copilului pe când acesta se forma în pântecele ei.

Vreau să spun că în zilele noastre, mai mult ca oricând, majoritatea copiilor care se nasc în lume, sunt deja demonizaţi. Părinţii necredincioşi pot acţiona prea puţin sau deloc pentru aîmpiedica această transmitere, pentru că vieţile lor se află sub dominaţia Dumnezeului acestei lumi.

Această transmitere poate fi împiedicată în cazul copiilor cu părinţi creştini, doar dacă părinţii la rândul lor sunt liberi de orice legătură demonică, sau dacă aceştia ştiu cum să stea împotriva lucrărilor duşmanului. Am văzut foarte puţini părinţi până acum în această situaţie. Nu vreau să spun că orice problemă a părinţilor va fi transmisă obligatoriu copiilor lor, dar ce pot spune este că anumite duhuri din domeniile cu probleme ale părinţilor, le vor fi transmise cu siguranţă.

Aţi observat vreodată cum anumite slăbiciuni, păcate şi boli sunt transmise de-a lungul unei linii genealogice? Aceasta este exact ceea ce Dumnezeu spune că se va întâmpla când oamenii îi vor întoarce spatele: „…căci Eu, Domnul, Dumnezeul tău, sunt un Dumnezeu gelos, care pedepsesc nelegiuirea părinţilor în copii până la al treilea şi la al patrulea neam al celor care mă urăsc.” (Exod 20:5)

Legăturile demonice sunt transmise din generaţie în generaţie. Astfel, avem: legături de duşmănie, mânie, boli fizice sau mentale, necredinţă şi aşa mai departe. Dacă strămoşii au fost implicaţi în diferite forme de vrăjitorie, va exista cu siguranţă o legătură demonică moştenită. Noi avem tendinţa să acceptăm slăbiciunile familiale ca pe ceva cu care trebuie să trăim. Auzim deseori remarci precum: „Tatăl tău era aşa şi tot la fel era şi bunicul tău.”, „Ea are temperamentul mamei ei.”, sau „Epilepsia există în familie de câteva generaţii”. Există de asemenea legături demonice la nivel naţional – anumite trăsături care sunt transmise din generaţie în generaţie.

Într-o seară, în cadrul unei întâlniri cu nişte prieteni creştini, Duhul Sfânt a început să reverse deodată o ungere de eliberare în timp ce ne închinam Domnului. I-am încurajat pe cei care nu erau atinşi de ungerea eliberării să se roage pentru cei care erau. Ca răspuns la cererea mea, o tânără studentă s-a rugat pentru persoana de lângă ea. Dar, ea însăşi a început să aibă anumite manifestări, în timp ce se ruga pentru aceea persoană.

A fugit afară din cameră având dificultăţi de respiraţie şi a căzut la pământ pierzându-şi cunoştinţa. După ce am încercat să o trezim dar fără succes, am adus-o înapoi în sala unde aveam întâlnirea şi ne-am adunat cu toţii în jurul ei începând să-L lăudăm pe Dumnezeu pentru puterea şi prezenta Lui, dar ea tot nu şi-a recăpătat cunoştinţa. Shirley a continuat să se roage pentru ea la sfârşitul întâlnirii, iar în cele din urmă tânăra şi-a revenit. După ce a fost eliberată, ea ne-a spus că un duh i-a vorbit, spunându-i că numele lui era decepţie, că vine de la bunicul ei şi că nu are de gând să plece.

Această tânără avea un trecut în care credinţa ei oscilase în repetate rânduri. La un moment dat, noi chiar credeam că îşi va pierde complet credinţa. Ceva din interiorul ei a încercat deseori să o înşele şi să o tragă înapoi. Era un duh transmis pe cale generaţională, provenind de la bunicul ei. Astăzi, ea este puternică şi sigură în credinţa ei.

Duhurile astfel transmise nu îşi încep imediat lucrul în viaţa acelei persoane. Înainte de a se manifesta,ele pot rămâne inactive pentru mulţi ani. De exemplu, un duh de infidelitate poate fi transferat unui copil încă din pântecele mamei sale, dar nu se va manifesta până la maturitate când va încerca să rupă fidelitatea în relaţia de căsătorie.

Un creştin ce avea responsabilităţi de conducere a venit la mine căutând un sfat. Când ne-am rugat, eu am descoperit că el avea duhuri de demenţă, şi împreună ne-am adresat duhului pe nume, am legat şi am zdrobit acea legătură puternică. În timp ce făceam aceasta, duhurile s-au manifestat, distorsionându-i faţa şi contorsionându-i trupul în modurile cele mai groteşti pe care le-am văzut vreodată.

Faţa lui arăta ca aceea a unui om complet nebun, saliva îi curgea din gură, iar mâinile şi braţele îi erau strâmbe şi tremurau. El nu putea să-şi relaxeze faţa nici chiar atunci când aveam câteva clipe de răgaz în timpul acestei lupte spirituale. Ulterior, el mi-a povestit că în familia mamei sale existau cazuri de deficienţă mentală. Chiar el însuşi, deşi părea un om normal din exterior, avea în interior un potenţial de demenţă gravă. Duhurile rele aşteptau în stare latentă ocazia potrivită pentru a-şi îndeplini lucrarea.

Noi suntem separaţi din punct de vedere legal faţă de lucrurile rele transmise de strămoşii noştri, când suntem născuţi din Duhul lui Dumnezeu. Noi devenim făpturi noi în Cristos. Nu mai suntem în moştenirea lui Adam, ci în moştenirea lui Cristos.

Uneori, când Duhul Sfânt mă călăuzeşte, mă rog astfel: „Doamne, rupem această legătură. Rupem orice legătură moştenită până la a treia şi a patra generaţie. Acest credincios nu mai este în Adam, ci în Cristos. Puterea păcatului a fost ruptă. Noi suntem făpturi noi în Cristos. Orice duh rău, care ai venit pe cale genealogică, îţi zdrobim chiar acum puterea.”

În timpul unei întâlniri când ne rugam pentru eliberare, am fost călăuzit de Duhul Sfânt să rup puterea duhului de nebunie moştenită de la a treia şi a patra generaţie. Fără nici o avertizare, două persoane au fost aruncate de pe scaunele lor, una dintre ele fiind aruncată chiar în rândul din spatele celui pe care stătea. Demonii s-au manifestat imediat fiind speriaţi şi umpluţi de frică, iar legăturile adânci şi ascunse ale demonilor au fost atinse prin Duhul Sfânt de către degetul lui Dumnezeu.

Am spus că demonii intră deseori când un copil se formează în pântecele mamei. O altă cale prin care demonii intră este însăşi naşterea. Naşterea este traumatizantă pentru unii noi-născuţi, in special cazul naşterilor prin intervenţii instrumentale. Se pare că demonii caută să jefuiască, să ucidă şi să distrugă un fiu al lui Adam chiar din primele momente când acesta vine pe lume. Ei profită de orice situaţie cu putinţă să-şi îndeplinească planurile demonice.

Nu trebuie să ne fie teamă ca părinţi sau să ne simţim vinovaţi de ceea ce poate am transmis copiilor noştri. Nu îngăduiţi duşmanului să aducă autocondamnare, ci din contră, folosiţi adevărul pentru a-l învinge. Să înaintăm cu insistenţă spre eliberare, rugându-ne atât pentru noi cât şi pentru copii noştri.

Haideţi să întrăm în binecuvântările moştenirii lui Cristos de pe Calvar, unde El a zdrobit din punct de vedere legal puterea lui Satan asupra rasei umane. Să declarăm legăturilor demonice moştenite pe cale genealogică, că eliberarea noastră a fost plătită prin Sângele preţios al lui Cristos, şi că prin credinţă, noi suntem acum în Cristos, în Împărăţia luminii, iar lucrurile vechi s-au dus. (2 Corinteni 5:17)

Citeste în continuare:http://newshalom.net/2018/01/01/cum-intra-demonii-2/

Sursa: Alfa Omega

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un pastor sa deghizat in cerșetor iata reactia AȘA zisilor crestini

Pastorul american Jeremiah Stepeek s-a mascat intr-un cersetor murdar si s-a dus la serviciul divin ...