Cruciadele desfășurate în Africa au adus mai mult de un milion de oameni la Hristos

AFRICA – Mai mult de 1,2 milioane de oameni și – au predat viața lui Isus Hristos în timpul cruciadelor desfășurate în anul 2018 de către Slujirea lui Hristos pentru toate națiunile (CfAN) din Africa. Cifrele includ evenimentele conduse de evanghelistul Daniel Kolenda în orașele Nigeria și Republica Congo. „Am văzut că sute de mii de oameni își dau viața lui Hristos din întreaga lume ” , a spus Kolenda.

„Am văzut miracole incredibile de vindecare , revărsarea Duhului Sfânt și noi credem că acesta este doar începutul”. Potrivit raportului, numai în Calabar (Nigeria), între 15 și 18 februarie, au fost înregistrate 418.840 de decizii de convertire la creștinism. În Ogbomosho (Nigeria), între 22 și 25 martie, au fost înregistrate 603.670 de decizii înregistrate . În Brazzaville (Republica Congo), între 9 și 12 august, au existat 201.670 conversii.

Au fost , de asemenea cruciade de evanghelizare din Port Harcourt (Nigeria) între 8 și 11 noiembrie și Owerri (Nigeria) între 6 și 9 decembrie, dar nu a fost încă dezvăluit numărul de persoane care au venit la Hristos în aceste locuri. „Mulți oameni depus mărturie că tumorile au fost alungate, ulcere a dispărut și membri răniți au fost vindecați , “ , a declarat Sam Rodriguez, o parte din conducerea NAFC, pe ultima cruciadă a avut loc în Owerri.

CfaN a fost înființată în 1974 de evanghelistul german Reinhard Bonnke, care și-a sărbătorit reluarea în noiembrie 2017 în Lagos, Nigeria. Cu această ocazie, 845 de mii de oameni și-au dat viața lui Hristos . Într-un anunț pe pagina personală de pe Facebook, Bonnke a spus că „trece torța” succesorului său, Daniel Kolenda, care este în prezent responsabil de minister. Hristos pentru toate națiunile este un pionier în evanghelizarea în masă în Africa. Astăzi, peste 78 de milioane de oameni s-au predat lui Isus în campania sa de evanghelizare.

Sursa: AcontecerCristiano.Net