Coronavirusul este înfrânt in Numele Măreț al Domnului Isus!!!

Săptămâna aceasta trebuie sa plec in Italia in slujire la bisericile noastre din Bolognia. Liderul bisericii mi-a transmis ca s-a anulat orice program public, deci nu e sigur ca pot merge.

Ne rugam pentru a fi înălțat Numele măreț a Domnului Isus peste Italia prin Duhul Sfânt care locuiește in fiecare copil a lui Dumnezeu ! Când înălțam și punem Numele Domnului peste o situație sau o problema, măreția Numele Lui se manifesta și virusul, boala și orice lucru rău este îndepărtat!

Am aflat și faptul ca in Arad, spitalul judetean este in carantina din cauza coronavirusului, oamenii au început sa aibă temeri, frici, deaceea vreau sa va încurajez cu ceea ce este scris in Scriptura și sa deveniți copiii lui Dumnezeu:

“Căci Dumnezeu nu ne‑a dat un duh de frică, ci de putere, de dragoste și de stăpânire de sine.” 2 Timotei 1:7 NTR
Și
“Și voi n-aţi primit un duh de robie, ca să mai aveţi frică, ci aţi primit un duh de înfiere, care ne face să strigăm: „Ava!”, adică „Tată!”” Romani 8:15 VDC

Deaceea azi declar ca și fiu de Dumnezeu : Coronavirusul este nimicit in Numele măreț al Domnului Isus! Orice frica și panica sa fie îndepărtată in Numele lui Isus prin Duhul Sfânt!

Fiți binecuvântați cu o săptămâna plină de protecție divina!

Samuel Caba