COREEA DE NORD: O creștină din Coreea de Nord a auzit prima data de Dumnezeu de la tortionarul ei

Coreea de Nord (MNN)- Prima experiență când, în Coreea de Nord, Kyung-ja a auzit de Dumnezeu nu a fost de la un misionar sau de la o transmisiune radio sau printr-o broșură, ci chiar de la torționarul ei.

Gardianul nord coreean a continuat sa o bată cu o bâtă pe Kyung-ja chiar si când aceasta a cădea în inconștiență. Ea a fugit în China pentru a încerca sa adunune bani de mâncare pe care să îi aducă familiei ei înfometate din Coreea de Nord.

Dar când Kyung-ja s-a întors în Coreea de Nord, a fost arestată. Todd Nettleton de la Vocea martirilor SUA ne împărtășește:
„Cel care ei continua sa o întrebe de Dumnezeu: ‘Ți-au vorbit oamenii din China despre Dumnezeu? Te-ai întâlnit cu persoane care sunt urmași ai lui Dumnezeu? Ai citit Cartea despre Dumnezeu cât timp ai fost în China?’

Kyung-ja nu avusese niciun contact cu creștinii nici chiar când fusese în China. De fapt, ea nu auzise niciodată numele lui Dumnezeu, continuând să o întrebe tortionarul ei: ‘Nu știu cine este! Nu stiu despre cine vorbiți!’

In prezent, atenția lumii este focalizata asupra peninsulei coreene cu jocurile olimpice de iarnă ce au loc în Coreea de Sud până pe 25 februarie. Dar, la doar 50 de mile de stadionul olimpic este zona coreana demilitarizată. Si după graniță, este ilegal sa fi creștin sau sa ai o Biblie.

„Sperăm ca, pe parcursul urmăririi jocurilor olimpice, oamenii să își amintească permanent sa se roage pentru Coreea de nord, pentru oamenii de acolo. Toți oamenii sunt asupriți dar creștinii sunt asupriți mai mult decat oricare alții.

Deci, rugați-vă pentru frații noștri creștini si pentru surorile noastre. Există creștini în Coreea de nord. Există oameni care îl urmează pe Hristos.” a spus Nettleton.”Un alt lucru care vreau să încurajez oamenii sa îl facă este sa se roage pentru întreaga țară.

Unul dintre lucrurile care m-au izbit pe când eram în Coreea de Sud întâlnindu-mă cu dezertorii nord-coreeni este cât de comune sunt întâmplările despre moarte (povestiri ale morții).

Se pare că toată lumea a pierdut pe cineva, indiferent dacă a fost cineva executat de guvern sau cineva care a fost trimis într-un lagăr de muncă și nu s-a mai auzit vreodată de el. Ei presupun că sunt morți și, într-un fel, ei oarecum speră că sunt morți astfel nemaisuferind în acel lagăr.

Altul a împărtășit o întâmplare despre un soț care s-a sinucis. Deznădejdea lui era atât de mare încât soțul și-a luat viața. „Este greu să auzi întâmplări ca acestea și să te gândești cât de multă suferință există în Coreea de Nord.

Dar sperăm că asta este un motiv pentru a ne ruga pentru aceasta țară. De asemenea, poți fi o încurajare tangibilă (reală) și poți ajuta la răspândirea Evangheliei în Coreea de Nord prin a sprijini ” Vocea Martirilor” !

Ajutând (Atunci când dai) ministerul VOM (Vocea martirilor-Voice of the Martyrs) , susții lansările de baloane din Coreea de nord cu materiale evanghelice, susții lucrătorii frontalieri(din prima linie) la împărțirea Evangheliei si distribuirea de Biblii în secret din Coreea de Nord si alte operațiunii secrete.

Citește și PREMIERA! Un savant rus a fotografiat MOMENTUL în care sufletul părăseşte trupul omului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Denzel Washington spune că citește Biblia în fiecare zi și are o experiență spirituală

Denzel Washington, a vorbit despre valorile sale creștine a asigurat că citește Biblia în fiecare ...