Comunitatea Penticostală Cluj a transmis un comunicat de presă privind decesul prezbiterului Ciocan Marian

În data de 11 august 2019, în locașul de închinare al Bisericii Penticostale din localitatea Apold, județul Mureș, în timpul oficierii actului de botez Nou-Testamentar, domnul Ciocan Marin – Marian, prezbiter în cadrul Cultului Creștin Penticostal, a suferit un infarct miocardic acut.

Conform Certificatului medical constatator al decesului, emis de către Institutul de Medicină Legală din Târgu Mureș, nr.611/12.08.2019, cauza decesului a fost infarct miocardic acut, menționându-se în certificatul respectiv de asemenea și faptul că domnul Ciocan suferea de insuficență cardio circulatorie.

Pentru toți cei ce doresc să ajute familia rămasă în urmă după plecarea celui care a fost Ciocan Marian (mai precis pe soția Daniela și cei doi copilași) pot realiza acest lucru prin următoarele conturi:

Cont EURO: RO98 RZBR 0000 0600 2116 8297
Cont RON: RO60 RZBR 0000 0600 0737 4611