Chuck Norris își încetează cariera de actorie pentru a-și îngriji soția care a fost otravită

Chuck Norris își încetează cariera de actorie pentru a-și îngriji sotia care a fost otravită Unele celebrități sunt atât de iconice încât au ajuns sa fie cunoscute pe întreg globul. Unul dintre acele megastaruri este legenda faimoasă, Chuck Norris.

Inițial Norris a devenit renumit pentru abilitățile sale de arte marțiale și a jucat în numeroase filme de acțiune de la Hollywood. El este, de asemenea, bine cunoscut pentru rolul său din serialul „Walker Texas Ranger”, printre alte emisiuni de televiziune.

Acum, Norris a anunțat că renunță la cariera sa de film. El spune că își încheie actoria pentru a se concentra asupra soției sale și pentru a-i salva viața. Familia lui are nevoie de rugăciuni în acest moment!

„Am renunțat la cariera mea de film pentru a mă concentra pe Gena; toată viața mea acum este legată de menținerea ei în viață. Cred că această problemă este atât de importantă „, a spus Norris, potrivit Faith Family America

Cuplul crede că trupul ei a fost afectat de injecțiile care i-au fost administrate înaintea unui test radiographic pentru a verifica poliartrita reumatoidă.

Fiind in varstă de 54 de ani ea suferă acum cu dureri de arsură la nervi și probleme de rinichi și la un moment dat în timpul acestei încercări, acum patru ani, se temea că va muri, potrivit lui Rare.

Norris și soția sa au depus chiar procese de judecată împotriva producătorilor de dispozitive medicale și susțin că substanțele chimice al acestor producători slăbesc organismul și i-au otrăvit soția.

Până acum, Chuck și soția lui au cheltuit 2 milioane de dolari pentru tratamentul ei.

„La câteva ore după prima împunsătură m-am simțit ca si cum tot corpul meu a luat foc – ca și cum ar fi trecut acid prin el”, a spus Gena Norris.

„Arsurile au fost la început izolate, dar au continuat să se răspândească. E înfricoșător și sfâșietor – este un secret vicios si urât, care a fost păstrat ascuns – ceva ce Chuck și cu mine suntem hotărâți să schimbăm „, a continuat Gena.

Citeste și CUTREMURĂTOR: Nasir Sidiki – lăsat să moară. El a spus: „Doamne, dacă eşti real, nu mă lăsa să mor!”

Citeste și Un copil înecat într-un râu revine la viață după ce femeia striga către Dumnezeu

Citește și MARTURIE: Chuck Norris – Citirea Bibliei m-a adus din nou la Hristos

Citeste mai mult la: https://rodiagnusdei.wordpress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Denzel Washington spune că citește Biblia în fiecare zi și are o experiență spirituală

Denzel Washington, a vorbit despre valorile sale creștine a asigurat că citește Biblia în fiecare ...