Chemare la rugăciune

Frații mei,

M-am întors miercuri noaptea din Germania după o vizită la Freiburg. Ținând cont de pandemia creată de coronavirus Covid-19, împreună cu soția mea ne-am izolat la domiciliu ca să nu punem vreun pericol pe cineva. Nu am luat contact cu nimeni în această perioadă.

Vineri noaptea am fost duși cu ambulanța la spital, unde am fost internați pentru investigații. Am fost testați pentru depistarea unei eventuale infecții cu COVID-19, iar rezultatele au ieșit negative. Am repetat analizele, și cel de al doilea test al meu a ieșit negativ, așa că pe mine medicii m-au trimis acasă. Pe Gabriela au oprit-o la spital deoarece cel de al doilea test a fost pozitiv. Ea va rămâne internată câteva zile pentru tratament.

E optimistă si increzatoare in Domnul. Eu sunt acasă, izolat pentru 10-12 zile, chiar dacă cele două teste au fost negative.

În aceste momente neobișnuit de grele, nu doar pentru noi, va solicit sprijin în rugăciune ca să trecem biruitori de această incercare.

Vă îmbrățișam cu drag!

Pastor Ștefan Ivan

Citeste si  Coronavirusul și semnele sfârșitului. În Biblie e totul prezis

Citeste si Întâmplarea care a cutremurat cerul și a uimit o lume întreagă… Vineri, ora 13:00, în centrul vechi din Constanța, la un fast-food din zonă, stătea la coadă un preot. Îmbrăcat în reverendă, aștepta să îi vină rândul să comande. Era zi de post. Ce s-a petrecut cu toți cei dinăuntru te lasă înmărmurit…